INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Sunny Beach

Ofertele Europa Travel in Sunny Beach

Despre Sunny Beach

Sunny Beach este cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc, situata la 35 de kilometri nord de Burgas, intr-un golf pitoresc, in apropiere de orașul Nessebar, de portul de iahturi al statiunii Sveti Vlas și de aeroportul international din Varna (30 kilometri). Plaja statiunii are 10 kilometri lungime si, pe alocuri, peste 60 de metri latime, este acoperita cu nisip fin auriu, are dune naturale, iar intrarea in mare se face treptat. Statiunea Sunny Beach a fost distinsa cu prestigiosul Steag Albastru pentru mediul curat si pentru facilitatile ecologice oferite turistilor.

Atractii

Statiunea Sunny Beach mai este numita si „Children Beach”, datorita facilitatilor de distractie pentru copii. Alaturi de un climat bland, ape cristaline, plaje curate cu nisip foarte fin, aer curat si frumusetea parcurilor, statiunea ofera si bazine pentru copii, gradinite, plimbari cu ponei, carting, școli sportive, posibilitati de organizare a petrecerilor si concursurilor sportive. De asemenea, aici gasesti mai multe parcuri acvatice, printre care Action Aqua Park; Kuban Aqua Park; Aqua Paradise in Nessebar, langa Sunny Beach, Mini Aqua Park Piratii din Caraibe. Un alt punct major de atractie este Horrorwood (sau Casa bantuita), din fata hotelului Pirin. In statiune vei gasi si un hipodrom, cluburi de tenis, bowling si teren de minigolf.

Iar daca esti tanar si dorinic de distractie, viata de noapte din Sunny Beach este renumita in intreaga lume datorita petrecerilor cu artisti si DJ. Statiunea ofera peste 200 de restaurante, baruri cu muzica live, discoteci, cluburi de noapte, cafenele, cazinouri si baruri de karaoke. Cat despre plimbari si descoperiri istorice, principalele atractii in imprejurimile statiunii Sunny Beach sunt satul Sveti Vlas, partea istorica a orasului Nessebar, Nisipurile de Aur si Varna.

Complexul ofera programe culturale variate, cum ar fi de Festivalul International Orfeu de Aur, concerte de muzica pop, expozitii, concerte cu muzica folclorica si simfonica bulgara, concursuri de miss si multe altele. Sezonul turistic in Sunny Beach dureaza din mai pâna in octombrie, iar temperatura medie zilnica din timpul verii este de 27 °C. Datorita infrastructurii dezvoltate, a varietatii programelor de diverstisment si numeroaselor baruri si restaurante, statiunea atrage astazi multi turisti din intreaga lume.

Rezerva acum!