INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Eforie Nord

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Eforie Nord

Eforie Nord este situata intre Agigea la nord (5 Km) si Eforie Sud la sud (2 km) si la circa 12 km de Constanta. Eforie Nord este o statiune de vacanta populara, cu servicii turistice la preturi accesibile tuturor, cu plaja ce se intinde pe 4 km si cu o promenada ce isi asteapta turistii an de an pentru plimbari in serile racoroase de vara. In partea de nord plaja este strajuita de o faleza inalta, cunoscuta ca loc de promenade, aici, accesul pe plaja se face pe scari, iar in partea de sud a statiunii accesul pe plaja se face direct. Pe toata intinderea plajei intrarea in apa este lina.
Eforie Nord este o statiune balneoclimaterica permanenta cunoscuta pentru bazele de tratament balnear si este o statiune de vacanta foarte populara. Exista 3 centre prinicipale de tratament deschise tot timpul anului: Sanatoriul Balnear Efosan (GRAND) unul din cele mai vechi asezaminte pentru tratarea diferitelor afectiuni prin metode naturale (bai, aerosoli, namol de Techirghiol), Baza de Tratament a Complexului Steaua de Mare si Centrul SPA al Hotelului Europa care este unul din cele mai moderne si bine dotate centre din Romania. De asemenea mai exista cateva centre de tratament mai mici fie la unele hoteluri cum ar fi Hotel Petrolul si Hotel Traian fie la diverse policlinici particulare. Posibilitatile de agrement sunt reprezentate de o multime de restaurante, terase, baruri, discoteci.
Tineri in cautare de distractie, familii cu copii in cautarea unui sejur relaxant, seniori in cautarea unui sejur cu tratament balnear sau doamne in cautarea unui centru SPA de lux; pentru toti acestia, statiunea Eforie este solutia!
Pensiuni si hoteluri economice de 2* si 3* pentru turistii cu buget mai restrans, hoteluri de 4* cu grad ridicat de confort sau apartamente in regim hotelier; la toate acestea Eforie vine cu oferte de cazare atractive.
 
Altitudine: 6-20 m.
Clima: Temperat - continentala cu influente maritime.
Temperatura vara: 25° C.
Temperatura iarna: 5° C.
Cel mai apropiat oras: Constanta 13 km, Bucuresti 224 km, Cluj-Napoca 674 km, Timisoara 787 km, Sibiu 519 Km, Baia Mare 773 km, Oradea 819 km, Arad 821 km, Suceava 534 km.
Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 32 km.
Factori de cura: Apa sarata a lacului Techirghiol, apa marii, amol sapropelic extras din lacul Techirghiol, bioclimat marin bogat in aerosoli salini si in radiatie solara cu efect stimulativ asupra organismului.
Indicatii terapeutice: Afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara); afectiuni reumatismale inflamatorii (stari algice articulare dupa reumatism articular acut sau infectii de focar, spondilita anchilozanta, atropatia psoriazica, poliartrita reumatoida); afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala); afectiuni posttraumatice (redori articulare posttraumatice, stari dupa operatii pe muschi, tendoane, articulatii si oase, stari dupa entorse, luxatii si fracturi); afectiuni neurologice periferice (paralizii si pareze posttraumatice ale membrelor, polineuropatii dupa faza acuta, poliradiculonevrite in faza sechelara, sechele dupa poliomielita); afectiuni ale sistemului nervos central (parapareze sechelare dupa mielite la minimum 3 luni de la debut, parapareze dupa arahnoidite); afectiuni ginecologice (insuficienta ovariana, cervicite cronice, metroanexite cronice, sterilitate secundara, sechele dupa TBC genital la 2-3
luni de la stabilizare); afectiuni dermatologice; afectiuni respiratorii; afectiuni asociate (otorinolaringologice, cardiovasculare, endocrine, metabolice si de nutritie, boli profesionale).
Instalatii de tratament: Instalatii pentru bai calde in vane si bazine cu apa sarata concentrate provenita din lacul Techirghiol sau din mare, cu posibilitati de recuperare medicala; instalatii pentru bai calde cu namol si impachetari calde cu namol; instalatii pentru tratamente ginecologice; instalatii pentru aerosoli; bazine pentru kinetoterapie; instalatii complexe pentru electro si hidroterapie; sali pentru gimnastica medicala; masaj medical; sauna.

Atractii:

Experiente gastronomic la restaurantul grecesc “Taverna Santorini” , dar si cele 2 restaurante pescaresti emblematice “Pescaria lui Matei” si “Golful Pescarilor”.
Imbunatatire tonus fizic si mental la un centru SPA.
Distractie la Eforie Aqua Park.
Baie in lacul salin Techirghiol (nu trebuie sa stii sa inoti, salinitatea apei te va tine la suprafata).

Rezerva acum!