INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Mamaia

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Mamaia

Mamaia este situata la limita dinspre nord a orasului Constanta si este una din statiunile cele mai mari din Romania avand 8 km lungime. Mamaia incepe la limita nordica a orasului Constanta la circa 1000 m de cartierul Delfinariu si 500 m de cartierul Tomis Nord.
Este, fara indoiala, cea mai importanta statiune din Romania, datorita serviciilor deosebite si diversificate pe care le ofera. Ofertele de cazare in Mamaia sunt extrem de variate, plecand de la hoteluri economice, pana la hoteluri de lux cu regim de masa all inclusive. Pentru a completa gama de oferte de cazare pe litoral si pentru cei ce isi doresc mai multe intimitate si confortul casei, statiunea Mamaia vine cu oferte de cazare pentru apartamente in regim hotelier.
Acestea le puteti gasi in zona Cazino - pentru a putea simti vibratiile si forfota statiunii; in zona Mamaia Sat – pentru liniste, plaji largite si plimbari romantice pe noua faleza, si nu in ultimul rand, in zona de cluburi Mamaia Nord – pentru distractie in cluburile de pe plaja sau in cluburile de lux, ce ofera o atmosfera speciala si aduna tinerii la evenimente ce tin pana in zori.
Mamaia, cea mai nordica statiune a rivierei romanesti, este cunoscuta pentru terenurile de tenis, sporturile nautice ce pot fi practicate cu succes fie pe mare (jet-sky-ing, plimbari cu barca, hidrobicicleta, etc.), cat si pe lacul Siutghiol unde se practica wind-surfing, yachting, schi-nautic, parapanta.
 
Altitudine: 6 - 8 m.
Plaja: nisip fin, iar intrarea in apa este foarte lina.
Clima: Temperat-continentala cu influente maritime.
Temperatura vara: 25° C
Temperatura iarna: 5° C
Cel mai apropiat oras: Constanta 3 km, Bucuresti 230 km, Cluj-Napoca 680 km, Timisoara 793 km, Sibiu 525 km, Baia Mare 779 km, Oradea 825 km, Arad 827 km, Suceava 520 km.
Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 20 km.
Factori de cura si tratament: Cura heliomarina, tratamente reumatologice, dermatologice, de intretinere, regenerare, gimnastica medicala.

Atractii

Plimbare cu telegondola deasupra statiunii, unica in Romania - traverseaza Mamaia din partea de sud de langa Hotel Perla pana in centru la Cazino
Parcul acvatic Aqua Magic.
Plimbare cu varaporasul pana pe Insula Ovidiu unde poti savura o masa pescareasca.
Plimbare prin Micro Rezervatie, spectacolele delfinilor si vizita la Planetariu.
Cluburi de noapte precum Fratelli, Ego, Breeze, Crazy.
Centrul Vechi Constanta, faleza, cazinoul, acvariul, Piata Ovidiu si Portul Tomis.

Rezerva acum!