Vacante in Romania - Costinesti 2020

   3.7 / 5 din 43 voturi | Acorda o nota

Ofertele Europa Travel

Despre Costinesti

Considerata statiunea tineretului, Costinesti a fost destinata turismului de tineret inca de la inceputurile sale cand in 1949 a fost amenajata aici prima tabara de copii. In anii care au urmat, baza turistica a fost construita special pentru acest tip de turism – vile-bungalow, casute de lemn si de piatra, discoteci. Situata la 31 km sud de Constanta, statiunea se intinde de-a lungul uneia dintre cele mai lungi plaje de pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Cu o capacitate de cazare de aproximativ 6.000 de locuri – in vile, hoteluri, casute de piatra si de lemn, statiunea Costinesti este renumita si pentru turismul de agrement.

Plaja este orientata spre est, beneficiind de soare pe toata durata zilei. Statiunea este situata la adapostul capului Tuzla, pe directia unui curent marin de coasta, favorabil depunerilor de nisip pe plaja lunga de aproape 1 km. Plaja este mai lata in zona Obeliscului. In zona de nord, spre Epava, plaja este marginita de o faleza joasa si este mai ingusta, cu nisip fin.

Rezerva acum!