Impresii de calatorie

O
Oana
25.12.2019

Rugaminte

Buna seara ,dragi prieteni , as vrea sa.mi spuna cineva si mie daca a fost plecat cu agentia Europa Travel ,în circuitul din Asia (thailanda singapore malaesia indonezia) si cum a fost organizarea ?
Multumesc
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


D
Daniela
30.11.2019

Circuit Dubai

Ma intereseaza impresii ale turistilor csre au facut acest circuit. Doresc sa plec pe 15.04 si nu am mai fost plecata prin aceasta agentie. Multumesc
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


BT
Bordula Tiberiu
06.10.2019

Multumiri

Am fost in excursia "Tinutul faraonilor" din 8 septembrie 2019. Ghidul, organizarea, cazarile, masa,transportul, totul de nota 10 ! Acum , ca am cunoscut Europa Travel, imi voi organiza viitoarele concedii prin aceasta agentie. Multumesc, Europa Travel!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


DL
Doru Liiceanu
01.10.2019

Nea Vrasna

Sorin Onofre - un adevarat ghid de statiune! Bravo, lui!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


L
Lavinia
30.09.2019

Nea Vrasna, Hotel El Greco, ghid Sorin

Bună, dragilor!

Vreau să vă împărtăşesc experinţa mea cu Agenţia Europa Travel avută anul acesta în perioada 13 – 20 august. Nu o să vă plictisesc cu detaliile legate de transport şi călătorie, o să mă limitez la a spune că am călătorit în condiţii decente, fără stress, fiind foarte relaxată (să vă spun un secret: nefiind obişnuită deloc cu călătoriile cu autocarul, mi-era teamă că voi da \\\\\\\"la boboci\\\\\\\", prin urmare îmi pregătisem deja arsenalul de pungi) :=)) ... noroc că nu a fost nevoie, şoferii fiind oameni iscusiţi, chibzuiţi şi foarte experimentaţi într-ale condusului.

Am ajuns în Nea Vrasna, la Hotelul \\\\\\\"El Greco\\\\\\\" puţin după ora prânzului în ziua de 14 august, ne-am cazat, după care am început \\\\\\\"aventura\\\\\\\" pe tărâmul grecesc.

Pe parcusrul excursiei, am fost la plajă, am vizitat Salonicul, am mers în croazieră la Muntele Athos, Thassos si Kavala, am gustat preparate tradiţionale şi celebrul \\\\\\\"gyros\\\\\\\" grecesc, am hrănit pescăruşii, am făcut nenumărate poze cu peisajele superbe ale Greciei, unde muntele se îmbină cu marea.

Mărturisesc că excursia nu ar fi fost la fel de relaxantă şi interesantă daca nu l-am fi avut ca ghid pe SORIN, omul care s-a îngrijit de bunăstarea noastră pe tot parcursul excursiei, cel care prin explicaţiile sale ne-a purtat în paşi de dans pe tărâmurile greceşti, cel care ne-a prezentat detaliat toate obiectivele turistice pe care le-am vizitat şi ne-a încântat cu modul său incomparabil de a prezenta frumuseţile Greciei.

Recomand cu mare căldură Agenţia Europa Travel şi îndeosebi îl recomand cu căldură pe ghidul nostru, SORIN, cel care a avut grijă să ne facă şederea mai plăcută, să ne povestească lucruri interesante şi să ne facă să ne dorim să ne reîntoarcem cât mai curând în Grecia, locul unde marea se uneşte cu muntele şi cu cerul.

Personal, cred că oriunde mergi în Grecia totul este la superlativ, începând de la oameni, peisaje, obiective, cultură, istorie şi terminând cu amintirile pe care ţi le faci. Dacă la începutul excursiei pleci cu ideea ca vrei doar să vezi ceva nou, să te distrezi puţin şi să te relaxezi, la finalul acesteia descoperi că e mai mult decât atât, îţi faci amintiri pe viaţă alături de oamenii cu care ai pornit pe acest drum.

Mulţumesc încă o dată pe această cale lui SORIN, care de aici încolo, nu mai este doar \\\\\\\"ghid\\\\\\\", ci un prieten pe care l-am câştigat pe viaţă şi cu care sper să mă revăd curând.

Lavinia
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 227 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!