FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Impresii de calatorie

GHEORGHE DRUGEA
23.07.2021

Transport minicar

Am cost in excursia din Transilvania incepand din 30 iunie.Totul a cost bine cu exceptia transportului cu microbusul. Daca as sti ca transportul se face cu autocarul as participa si la alte excursion.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Andrea Eva Bota
21.07.2021

Am fost anul acesta

Am fost anul acesta cazati la acest hotel.
Nu stiu daca merita sa aiba 4 stele, dar per total la cat am platit 3 adulti si un copil 666 de euro a fost foarte ok. Vedere la mare, mancare cat nu ti-a fost rusine, bautura, pizza, inghetata, bere tot ce vrei.
Piscina curata ingrijita, sezlonguri nu chiar destule, dar daca urmaresti prinzi si sezlong.
Inconvenientul 1 era liftul.
2 era acele multe scari pe care trebuie sa le escaladeze sa ajungi la plaja.
3 grupurile de tineri care faceau galagie.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Adrian Nicolescu
15.07.2021

Hotel Posidonio B - Teapa

Teapa!!! Daca ai ghinion sa nimeresti o camera de la parter nu functioneaza nimic! Nici frigidere, nici aer conditionat! Cand am ajuns prima data, in loc sa te intampine frumos, te cearta in avans daca pornesti aerul conditionat fara sa-l platesti. Hotelul nu a fost renovat recent! Sunt panze de paianjen in colturi si curatenie se face sumar odata la 2 zile. Micul dejun acelasi in fiecare zi ( oua fierte, un singur fel de sunca si cascaval feliate, branza, gem,unt). Per total nu recomand! Nota 1 din 5. Europa Travel! Incercati sa tineti de clienti in loc sa-i indepartati cu preturi mari pentru servicii de 2 bani!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Craciun Gheorghe
12.07.2021

Transalpina Transfagarasan

M am intors decurand din circuitul Transalp[ina /Transfagarasan . Am venit plin de energie si cu impresi minunate despre frumusetile naturale vazute pe aceste trasee de peste 2000 de m . Multumim d lui George ghidul si d l Adrian soferul responsabil cu transportul si voia buna in autocar .
Atentionare pe Transfagarasan calatoriti in autocare sub 3,60 Multumim Europatravel
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Popa Vasile
09.07.2021

Impresii

Am fost in skiathos drumul cu autocarul un cosmar autocar vechi incomod am ajuns pe insula situatia s-a schimbat datorita lui Nino a fost mereu cu noi ne-a oferit toate informatiile ne-aajutat sa ajungem fiecare pe plaja pe care o doream .felicitari pentru asa angajat si acum corespondam cu el la anul o sa fim din nou prin firma d sta alaturi de el kalimera
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 256 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!