INFORMARI PENTRU CALATORIE

Impresii de calatorie

Sivu Luminita
05.06.2024

Instanbul 2024

Multumesc mult domnului George pentru profesionalismul de care a dat dovada pe parcursul intregii vacante! Experienta a fost unica si vom reveni cu drag !
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Luminita
30.05.2024

Impresii

Critic............
All inclusiv : ti se pune o lingura de orez, o lingura de piure si o lingura de paste.
...........
Fara carne....ca la sarantoci.......cu gramajul.....
Rusine...rusine....rusine
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Amza Ana
29.05.2024

Africa de Sud

Desi au trecut cativa ani,nu voi uita niciodata minunata excursie circuit facuta in Africa de Sud cu un grup pe care de asemenea nu - l voi uita , cu un excelent ghid, domnul Cezar Dumitru. Recomand cu drag si cu mare placere aceasta firma, Europa Travel ,cu care am facut excursii foarte bine organizate, cu cei mai buni ghizi ! Multumesc!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Ilie Cardei
26.05.2024

Buna seara

Vreau sa vad Moscova
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Lucia
26.05.2024

O aniversare de neuitat in Istabul-orasul de pe 2 continente, 15-19.mai 2024

Am ales sa mergem pentru prima data in Istanbul, pentru prima data cu autocarul, pentru prima data cu Europa Travel.Cu oarecare teama pentru drumul lung pe care l am crezut plictisitor.
Surpriza a fost extrem de placuta.
Drumul ne a fost presarat cu o multime de informatii istorice despre locurile pe unde treceam,Dl.George Berchez, o carte deschisa si extrem de bine pregatit ne a transmis inca din autocar multe si interesante prezentari ale locurilor pe unde treceam.Apoi la obiectivele turistice, pe vapor si prin locurile vizitate, a continuat sa ne spune multe lucruri interesante despre Istanbul si istoria Turciei.
Noi,cei din autocarul 2 l am avut pe dl George ghid dar,am interectionat si cu dl Marian Popescu,ghidul de la autocarul 1, un ghid bine pregatit,bun povestitor al legendelor locurilor in care ne aflam.Ambii ne au lasat oimpresie extrem de placuta!
In concluzie, pot spune ca am avut norocul de a avea ca ghizi 2 oameni bine pregatiti care ne au creat amintiri de neuitat.
Cazarea buna,mancarea buna, grupul de oameni linistit si interesat de cunoastere si distractie, transportul ok,intr un cuvant
Multumim, Europa Travel!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 332 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!