INFORMARI PENTRU CALATORIE

Impresii de calatorie

Catalin Moisa
29.09.2022

Istanbul

Bina ziua
Am fost in 2 circuite cu Europa, as avea niste propuneri pt viitor. In loc sa vizitezi moscheea lu" Erdogan, se poate vizita episcopia Constantinopolului( doar suntem crestini, si in plus vizitezi atatea moschei... albastra, Sophia), un alt loc simbolic, Moscheea Suleymania este aproape de Eminonu(capat tramvai). Cu stima
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Oaden Carmen Ioana
29.09.2022

.

Mancare ok si personal ok, doar ca nu cred ca ii convine nimanui sa caute 10 min un sezlong si sa nu gasesti pe plaja, abia am putut gasi unul la piscina, ar trebui remediata aceasta problema .
Sau ar fi trebuit sa merg de aseara sa imi ocup sezlong?
Daca da, trebuia sa fim informati...
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Iosif Daniela
28.09.2022

Reclamatie

In perioada 22-25sept 2022 circuitul Tara Banatului -Belgrad a fost o dezamagire totala. Ghidul si soferul total neinstruti despre traseu, hotelul din Herculane mizerabil , cel din Belgrad un pic mai curat dar cu lipsa pilote, paturile inconfortabile cu lenjerii peticite si jerpelite. Din cauza incompetentei soferului am ajuns tarziu la locurile de cazare si la obiectivele turistice pe care le-am vizitat pe fuga sau chiar noaptea
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Valeriu Dragomir
27.09.2022

Excursie Grecia 7 zile 19 septembrie

Pentru 7 zile de mers zilnic sute de kilometri, Europa Travel a ales un autocar de 40 de locuri.
Problema, majora, este ca scaunele sunt foarte apropiate. Sa stai ore lungi cu genunchii la gura, nu este prea placut pentru o excursie de 7 zile.
Sunt unii pasageri care cunosc acest autocar si au grija sa ocupe cate doua scaune!
Transportul cu acest autocar, a fost un calcar.
Ar fi indicat sa dezafectati acest autocar, eventual pentru excursii de scurta durata!
Si, o alta problema, ar fi sa fie preveniti dinainte calatorii sa se respecte in timpul voiajului. Sa tina cont de cei din jur. Au fost dintre cei care pun stapanire pe autocar, cu multe bagaje in interior si cu scaune inclinate pana peste picioarele celor din spate.
Sigur, si constructia autocarului nu a ajutat. Dar tocmai de aceea, ghidul ar trebui sa se ocupe si de situatiile de disconfort reclamate.
Dl Gheorghe Bercheza este un simpatic povestitor dar nu il intereseaza ce de intampla in autocar.
Adica, chiar deloc!!
Altfel bun la glume.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Gyorgy Cristina si Gyorgy Israel
27.09.2022

Circuit Spania, Portugalia, Gibraltar, comorile iberice

Inversarea rutei a dus la schimbarea orarului de zbor, motiv pentru care am pierdut legatura de zbor Bucuresti -Timisoara, incarcandu-ne costul excursiei cu inca 1732 lei. A-ti solicitat sa va trimit biletele de avion pentru a le corela cu zborul din Bucuresti. Foarte frumos...dar nu a-ti facut-o! Avand in vedere ca era aceeasi companie de zbor: Tarom, se putea face transferul bagajului de cala, in momentul in care ghida a facut chek-in-ul in Madrid si aveam posibilitatea sa prindem avionul spre Timisoara. Lucru care nu s-a intamplat!
Programul a fost mult prea incarcat si stresant, neavand nici o posibilitate pentru nevoile primare: toaleta, masa de pranz, cina...o cafea... nici poveste .
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 287 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!