FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Impresii de calatorie

Dragne Paulina
06.12.2021

Circuit Istambul

Desi cu intarziere , astazi astern aici cateva ganduri in ... randuri .
Circuitul a fost unul veritabil si aceasta datorita domnului ghid George Berchez , care ne-a incantat cu atitudinea dar si prezentarile facute .
Multumim domnului ghid , multumim Europatravel .
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Ana amza
04.12.2021

IORDANIA

1- MULTUMIRI << EUROPA TRAVEL >> pentru excursia in IORDANIA , mai ales pentru surpriza - BOTEZ IN IORDAN - ! 2 - FELICITARI pentu un <<SUPER GHID >> ALINA CAMBIR !
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Marina
18.11.2021

Circuit Istanbul cu autocarul

Desi cu intarziere vreau sa scriu parerea mea despre circuitul la Istanbul din data de 20.10.2021.Felicitari agentiei pentru un tur atent organizat si pentru ghidul ce l-am avut.Locurile vizitate m-au incantat, a fost o experienta placuta. Ar fi de mentionat si aspectele negative ale acestei calatorii.Nu am simtit ca suntem un grup organizat,ca facem parte din ceva organizat dat fiind faptul ca aproximativ jumatate din participanti nu au facut parte din programul organizat de agentie,s-au folosit doar de transport si cazare ... atat.. in rest am fost doar maxim 8 sau 5 persoane care au mers la obiective.Este drept ca toate obiectivele sunt notate cu "optional" in programul agentiei,ceea ce nu creeaza obligativitate.Nu stiu daca este bine sau nu aceasta metoda , insa eu am ales acest circuit prin agentie pentru a merge in grup organizat nu doar sa ma folosesc de mijlocul de transport al agentiei si de o cazare.Un alt minus ar fi atitudinea neplacuta a soferului si calitatea mijlocului de transport ( geamuri si usi care nu se inchid bine creindu-se curent,ploua in masina din tavan,ne-a interzis sa mancam ceva in masina pe motiv ca nu are timp sa faca curat,fara dotare sa poti incarca un telefon) .... neplacute aspecte dat fiind faptul ca am mers atat de multe ore cu autocarul.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Elizabeth Ileana Paun
11.11.2021

Impresii

Am fost, mi a placut totul, orasul, locuitorii, hotelul, personalul, plaja, apa, preturile...singurul minus ar fi la mancare, multe feluri, condimentate
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Liliana Dodan
22.10.2021

Circuit Egipt, croaziera pe Nil, Hurghada

Un circuit pe cat de frumos, pe atat de obositor. Sunt foarte multe obiective de vazut intr-un timp relativ scurt, fara pauze macar de un suc sau o cafea. Un top al lucrurilor facute sau vazute (din punctul meu de vedere) ar fi:
1. Safari in desert
2. Croaziera pe Nil
3. Abu Simbel
4. Piramidele, templele, Luxorul si Valea Regilor.
Inutila mi s-a parut insula Gifton, unde nu stai decat 2 ore, mai mult timp stand pe un vaporas care are un tangaj infiorator.
Sincer, nu ma asteptam ca Egiptul sa fie atat de murdar si sa gasim acolo atat de multa saracie. Din punctul asta de vedere am ramas cu un gust amar.
Singurul lucru la superlativ, din aceasta excursie, a fost ghida, d-na Alina, o enciclopedie ambulanta, un interlocutor exceptional din toate punctele de vedere. Doamna Alina Cambir, ghida noastra, ne-a initiat in istoria Egiptului, cel mai vechi muzeu in aer liber din lume, dovedind o cunoastere temeinica a istoriei antice, pana la cea contemporana, a Egiptului, avand o dorinta sincera de a impartasi toate aceste cunostinte. Nu am intalnit niciodata un om mai plin de viata, mai optimist, mai dornic sa impartaseasca din cunostintele acumulate din belsug. Cuvintele sunt sarace in a descrie profesionalismul d-nei Alina. Imi doresc din tot sufletul sa o pot avea ghida si in viitoarele vacante pe care le voi petrece alaturi de Europa Travel.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 261 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!