INFORMARI PENTRU CALATORIE

Impresii de calatorie

Dragnea Ruxandra
27.05.2023

Sejur Turcia, mai 2023

Transportul cu autocarul a fost de chinuitor. Autocare, calorifere in functiune pe caldura, pauze peste pauze, la miezul noptii am fost coborati din masina obligatoriu pentru "masa de seara". Pacat !
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Europa Travel
28.05.2023

Re: Sejur Turcia, mai 2023

Buna ziua,

Ne puteti spune si despre ce program este vorba?
Nu am reusit sa va identificam ca si client in baza noastra de date.

Va multumim,
Europa Travel
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Adrian
26.05.2023

India2023 aprilie

Am fost in circuitul din India in aprilie 2023 ,a fost fascinant ,mereu descopereai ceva uimitor ,am avut parte si de un ghid minunat,dna Alina,un om cald,calm,mereu cu zambetul pe buze,care era o adevarata fantana istorica a Indiei;),am fost placut surprins de o gramada de informatii care ne au fost furnizate de dansa.
Totul a fost la superlativ,desi din tara am plecat cam reticent datorita cunostiintelor care tot imi ziceau ..alt loc nu ai gasit;))dar credeti -ma ,daca va place sa calatoriti, sa vedeti ,sa cunoasteti noi culturi ,nu ratati India ,si mai ales pe dna Alina,garantat nu veti fi dezamagiti.
Felicitari pentru acel circuit!!!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Liliac Aurel
25.05.2023

Opinii despre turul "Pe urmele Mantuitorului"16Mai 2023

In primul rand multumim Europa Travel, pentru oportunitatea acestui pelerinaj extraordinar.Ghidul Preotul Achim Iulian un excelent profesionist. Bravo Europa Travel pentru alegerea facuta!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Dragulinescu Carmen
11.05.2023

Circuit Paste Macedonia de Nord Kosovo

Am ales anul acesta pt prima data Europa Travel pt un circuit in Macedonia de Nord si Kosovo si am fost foarte multumita de obiectivele vizitate. Cazarea in Skopje la hotelul Gold a fost excelenta, in centrul orasului cu acces rapid la principalele obiective. Ghidul Marian Popescu amabil si bine documentat, iar pretul circuitului mai mic comparativ cuofertele altor agentii. Cu siguranta voi reveni in viitor pt a merge si in alte circuite alaturi de Europa Travel.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 306 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!