INFORMARI PENTRU CALATORIE

Impresii de calatorie

Ciolan Iulian
19.09.2023

Istanbul

Am fost pentru a doua oara la Istanbul cu aceeasi Europa Travel si cu acelasi domn George Berchez(am ales special plecarea cu dansul) .
Autocar Mercedes , super sofer Aurel , traseu fara probleme sau intarzieri. Un grup mai mult decat ok, oameni prieteniosi si cel mai important , foarte punctuali !
D-nul George, enciclopedie ambulanta, foarte atent la orice amanunt ne-a facut drumul mai usor vorbindu-ne despre fiecare loc prin care am trecut si sederea in Istanbul mai facila .
Hotelul, ma refer la Marmaray, ok, intr-o zona mai zgomotoasa decat cea de anul trecut devla Laleli Marmaray Blue, insa cine sa mai auda ceva dupa o zi de umblat ?
Totul a fost la superlativ , motiv pentru care vom repeta experienta insa intr-un grup mai mare. Felicitari D-nule Berchez, felicitari Europa Travel, va multumim pentru aceasta noua si frumoasa experienta!
Inchei, nu inainte de a multumi inca o data grupului cu care ne-am simtit exteaordinar de bine si cu care ne-am dori sa nai mergem .
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Tase Albu
18.09.2023

Circuit Istanbul 13-17.09.2023

Un circuit superb! Ghidul George Bechez este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului! Totul a fost minunat, cu oameni minunati si peisaje superbe! Multumim domnule GEORGE BECHEZ, multumim Europa Travel!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Anton
16.09.2023

Impresii

Regret ca am ales sa merg la Istanbul cu o alta agentie si nu cu dv.
Stiam despre Paralela 45 ca este o agentie cu standarde inalte. Din pacate, nu este asa.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rotariu Sergiu
16.09.2023

Circuit in balcani Serbia, Munte Negru, Croatia

Un circuit de nota 10 alaturi de echipajul de la bord, d-na Cristina ghidul , Marius si Costel soferii care ne-au condus in aceste locuri minunate, am fost foarte incintat de buna organizare a echipajului cit si de surprizele extrem de placute oferite de ei si de acele locuri, va multumesc pentru tot Europa Travel, vom fi alaturi de voi
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Ionescu Teodora
13.09.2023

Circuit Italia-Coasta de Azur-Elvetia

Buna ziua! Circuitul din Italia-Coasta de Azur-Elvetia a fost foarte frumos, multe tari vizitate, cazarile frumoase, doar ca ar trebui cazari care sa fie in drumul obiectivelor (adica nu urcat pe serpentine doar pentru cazare). A fost destul de obositor pentru ca ajungeam la cazare dupa ora 22:30.
Per ansamblu, a fost un circuit frumos!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 320 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!