×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Impresii de calatorie

Dorina
04.04.2024

Parerii

Am realizat un sejur in Istanbul am ramas foarte dezamagita de Hotelul Royal 4*in care am fost cazati, mic dejun saracacios, igiena lasa de dorit, mobilier f.vechi,are nevoie de o rezervare totala.Hotelul nu asigura protectia turistului cazat in Hotel,se fura bagajele din incinta Hotelului.etc.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Fotolescu Iuliana
25.03.2024

Excursie VelikoTarnovo

Am fost pe 24 martie 2024 in excursia de o zi la Veliko Tarnovo , totul a fost la superlativ cu d-na ghida Mihaela si dl Vasiliu, adevarate enciclopedii cu detalii despre nume si date exacte despre istorie, geografie, cultura poporului !
Cu siguranta ne dorim sa mai calatorim cu dvs!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Stroe Eugenia
14.03.2024

Modul de plata

Se poate plati cu cardul de vacanta?
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Jicarean adrian tiberiu
14.03.2024

Impresie pentru pagina https://europatravel.ro/circuite/avion/india-eterna-triunghiul-de-aur-si-varanasi?fbclid=IwAR1r4YDXluvkUAHTNzGwA8mGB3TVlOzJCkb3ymZT1ScEIYfVNUtxDKwaNV4_aem_AbA_8PGCJmaKJ4dalWONVQwE8sAhW1GGohT7ZgfuVLmweJBqYu05ceVbG97SVjIuj6asAUsQ

Am avut achizitionata excursia de Revelion 2024 in India, Triunghiul de aur. Cu putin inainte de plecare, operatorul de zbor LOT Polionia a anulat zborurile dinainte de revelion astfel programul excursiei s-a modificat avand plecarea din Romania in data de 01.01.2024. Agentia de turism, pentru a nu pierde excursia, a oferit trei zile in plus la sejur. Pana aici toate bune si frumoase.
Problema a fost ca probabil in timpul scurt ramas pentru a rezolva cazarile, agentia nu a reusit sa se situeze la asteptarile noastre ca turisti platitori de servicii. Cazare la Risikesh a fos sub orice critica ( lipsa apei calde, o mizerie de nedescris, lipsa unei minime calduri, etc.) La discutiile cu managerul excursiei am primit raspunsuri "tipizate", aparent dand vana pe partenerul loca! Pai nu e valabil si in India proverbul : Spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti? Managerul s-a simtit jignit, pe banii nostrii, de faptul ca am afirmat cum ca cazarea a fost de kkt! Pai cum sa fi spus mai frumos? Cum sa fi spus despre o baie unde cand te spalai pe dinti te trezeai cu spuma pe picioare pentru ca scurgerea lavoarului deversa pe gresiue. Stiu ca zborurile si vremea friguroasa nu sunt la indemana agentiei. Despre excursia in sine pot sa spun ca, trecand peste impedimente, a fost o experienta inedita, cu un program cuprinzator, descoperind o lume noua cu o cultura cunoscuta doar din carti, cu o gastronomie interesanta!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Aiiatem Corai
20.02.2024

Pret

Cred ca aveti preturi din 2021 la intrari sau ?
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 324 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!