INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Jupiter

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Jupiter

Statiunea Jupiter este situata intre Neptun si Cap Aurora, la numai 5 km de Mangalia. Statiunea Jupiter va va cuceri prin simplitatea si naturaletea sa, fiind una din cele mai cochete statiuni de pe litoralul Marii Negre.
Jupiter pune la dispozitia turistului o varietate de oferte de cazare in hoteluri renovate si moderne, cateva din ele fiind pozitionate chiar pe faleza, oferindu-va astfel o priveliste minunata pe durata sejurului dumneavoastra. Statiunea dispune de restaurante, baruri si cluburi de noapte, camping, cinematograf, terenuri de tenis si minigolf, bazine de inot, etc. In lunile de vara cerul ramane in mare parte senin, iar soarele straluceste in medie 10-12 ore pe zi.
Plaja statiunii Jupiter are in jur de 1 km lungime si se afla in continuarea plajei din Neptun. Plaja este destul de lata si are nisipul fin. Plaja este fragmentata de numeroase golfulete si diguri transversale care dau un aspect dantelat acestei portiuni de litoral.
 
Altitudine: 10 m.
Clima: Temperat-continentala cu influente maritime.
Temperatura vara: 25° C.
Temperatura iarna: 5° C.
Cel mai apropiat oras: Mangalia 8 km, Bucuresti 252 km, Cluj-Napoca 701 km, Timisoara 815 km, Sibiu 546 km, Baia Mare 800 km, Oradea 847 km, Arad 848 km, Suceava 561 km.
Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 65 km.
Factori de cura: Heliomarina, namol sapropelic, tratamentul afectiunilor reumatologice, dermatologice.

Atractii

Terenuri de tenis.
“Baby Land Delta” - un loc de joaca ideal, cu o multime de activitati.
Scuba-diving.
Teatrul de Vara Jupiter - saptamanal spectacole si piese de treatru; concerte de muzica.
Paradis Land - parcul de aventuri din Padurea Comorova unde aveti la dispozitie 14 trase de aventuri, tiroliene si multe jocuri atat pentru adulti si copii, o alternativa perfecta pentru petrecerea catorva ore in aer curat.

Rezerva acum!