INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Venus

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Venus

Venus este situata intre Saturn si Cap Aurora, la 3 km de Mangalia si la 41 km sud de Constanta. Purtand numele zeitei frumusetii - Venus, statiunea se remarca prin arhitectura deosebita a hotelurilor inconjurate de vaste spatii verzi.
Statiunea dispune de o plaja naturala larga si este fragmentata de numeroase golfulete. Lungimea plajei este de 1,2 km si se intinde si are o latime variabila, de pana la 200 metri. In partea de Nord este invecinata cu plaja de la Cap Aurora.
 
Altitudine: 10 m.
Clima: Temperat-continentala cu influente maritime.
Temperatura vara: 25° C.
Temperatura iarna: 5° C.
Cel mai apropiat oras: Mangalia 5 km, Bucuresti 251 km, Cluj-Napoca 717 km, Timisoara 816 km, Sibiu 545 km, Baia Mare 871 km, Oradea 875 km, Arad 849 km, Suceava 562 km.
Factori de cura: Baza de tratament (electroterapie, hidroterapie, tratamente cu namol, sali de gimnastica, sauna, tratamente cu Gerovital si Aslavital), cura heliomarina.
Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 65 km.

Atractii

Agrementul acvatic - turistii se pot plimba cu ambarcatiuni diverse sau pot lua lectii de scuba diving de la instructori foarte bine pregatiti.
Pentru micutii dornici de distractie este deschis un parc de distractii la intrarea dinspre Mangalia, iar intre statiunile Venus si Saturn poposeste in fiecare sezon Circul.
Pe plaja dintre Saturn si Venus este organizat in fiecare sezon Liberty Parade, un eveniment muzical care atrage tineri din toata tara si din strainatate.
Parcul de aventura PARADIS Land si de Hipodromul de la Mangalia.

Rezerva acum!