×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE
EUROPA TRAVEL s-a nascut ca manifestare a independentei si spiritului de aventura a catorva entuziasti, pentru care turismul reprezinta mai intai un mod de viata si mai apoi o afacere.
In cursul dezvoltarii sale, EUROPA TRAVEL si-a diversificat produsele si canalele de vanzare, mentinand la un inalt nivel criteriile de rentabilitate, de inovare si de calitate a produselor, obiectivele ramanand constante: dezvoltarea tuturor activitatilor agentiei cu rigoare si pasiune, cultivand o identitate proprie.
Punctul forte al activitatii EUROPA TRAVEL il constituie o buna cunoastere a clientilor, anticipandu-le nevoile si dorintele; pe baza acestora agentia si-a construit oferta, acordand o atentie maxima tarifelor, care, alaturi de calitatea prestatiilor, a asigurat formarea in timp a unei clientele stabile, care utilizeaza aproape exclusiv serviciile EUROPA TRAVEL pentru petrecerea vacantelor. Anticiparea asteptarilor clientilor si adaptarea la bugetele lor a determinat strategia EUROPA TRAVEL, care se rezuma la doua idei principale: asigurarea serviciilor optime de la plecare pana la sosire si asigurarea unor tarife accesibile.
Astfel, cu efort sustinut si multa pasiune, EUROPA TRAVEL a reusit sa devina unul dintre cei mai mari tour-operatori din tara.

MISIUNE

Noi, la EUROPA TRAVEL, credem ca fiecare merita cel putin cateva zile de relaxare in fiecare an. De aceea, vrem sa construim niste produse atat de bine gandite, incat venitul mic sa nu fie un criteriu care sa-i faca pe oameni sa renunte la vacanta. Suntem hotarati sa facem turismul din ce in ce mai accesibil si sa le oferim tuturor posibilitatea de a calatori. Iata ideea care ne motiveaza in tot ceea ce facem.

VALORI

Cu noi, turistul face intotdeauna o afacere buna

Raportul dintre pret si calitatea serviciilor este excelent, indiferent de produsul ales. Aceasta este cea mai importanta dintre valorile noastre.

Ne gandim la cei multi

Turistii EUROPA TRAVEL nu sunt sofisticati. De aceea, nici brandul nu este unul pretentios. Produsele noastre sunt facute pentru toata lumea, iar felul in care vorbim este pe intelesul tuturor.

Pentru noi, clientul este intotdeauna pe primul loc!

Ne dorim sa fim mereu la nivelul asteptarilor si chiar sa le intrecem, de aceea toate eforturile noastre au ca scop imbunatatirea calitatii serviciilor si satisfactiei clientilor nostri.

Suntem sinceri

Nu avem nimic de ascuns, comunicam deschis si mizam pe incredere. Turistii, precum si celelalte genuri de public, au acces la toate detaliile legate de produsele, serviciile si activitatile noastre.

Suntem profesionisti si eficienti

Stim turism si stim cum sa organizam o vacanta frumoasa. Cei care ne aleg au parte de asistenta turistica completa. Intotdeauna le oferim clientilor tot ceea ce le promitem, iar uneori si ceva in plus (bonusuri, reduceri).
EUROPA TRAVEL a devenit un brand cunoscut care inseamna accesibilitate, responsabilitate, calitate si satisfactie - reteta perfecta pentru o vacanta reusita!
Pentru voi ne straduim sa fim cei mai buni in fiecare zi si sa va oferim servicii turistice de calitate la preturi fara concurenta, pentru ca ne place sa respectam ceea ce promitem:
Slogan Europa Travel

Rezerva acum!