Facebook

Vara 2018 Bulgaria - 35 Euro / dus-intors

Traseu: Bucuresti - Giurgiu -Ruse - Balchik - Albena - Nisipurile de Aur - Constantin si Elena - Obzor - Sunny Beach, Nessebar si retur
Plecari in fiecare luni, marti, miercuri, vineri, sambata incepand cu 01.06.2018
Transport in perioada 01.06.2018-15.09.2018

Uita de grija autoturismului propriu.
Noi iti oferim alternativa sigura si ieftina!

Din dorinta noastra de a oferi reteta perfecta pentru o vacanta reusita am adaugat pe lista destinatiilor noastre cu autocarul si Bulgaria.

Ce iti oferim

Cu flota de autocare Europa Travel iti aducem cele mai primitoare si ieftine destinatii turistice estivale din Bulgaria!

Litoralul bulgaresc premiat in anul 2000 cu distinctia "Blue Flag", reprezinta una dintre cele mai populare destinatii din lume.

Relaxare, liniste, atmosfera romantica a ingustelor alei, nisip fin, bucatarie gustoasa, toate acestea sunt doar cateva argumente ce au situat Bulgaria ca una dintre cele mai vizitate destinatii.

Uita de radare, stresul parcarilor, grija masinii personale. Noi ne ocupam sa te ducem si sa te aducem in siguranta pe litoralul bulgaresc.

Accesibilitate si cele mai mici preturi

Europa Travel se adreseaza tuturor categoriilor sociale cu o gama diversificata de oferte tentante si accesibile.

Calitate si satisfactie

Flota Europa Travel este alcatuita din autocare moderne, bine intretinute si aflate in perfecta stare de functionare. Toate sunt dotate cu climatronic, incalzire independenta, scaune rabatabile, instalatie audio-video (microfon, DVD, radio CD, LCD)

Siguranta si responsabilitate

Echipajul nostru este foarte experimentat, avand la activ mii de curse pe autostrazile europene.

Rezerva acum!