INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Didim

Ofertele Europa Travel in Didim

Despre Didim

Vacanta in Didim, Turcia, este o insursiune in istorie, o aprofundare a gastronomiei turcesti si o explorare a unor adevarate minuni ale naturii. Didim este un orasel si o statiune de vacanta, de pe coasta turceasca a Marii Egee, intre Kusadasi si Bodrum. Renumit pentru plaja naturala de nisip, Didim a devenit, in ultimii 10 ani, o zona turistica importanta, atragand turci si straini deopotriva. Este o zona apreciata pentru frumusetea sa naturala, pentru istoria bogata si pentru gazduirea celui mai mare templu din lume: templul lui Appolo, vechi de peste 2.000 de ani.

Atractii

Didim se afla pe malul Marii Egee, mai exact pe malul nordic al golfului Güllük, vizavi de peninsula Bodrum, in provincia Aydin. In partea nordica, orasul este inconjurat de Soke, in partea sudica se afla golful Güllük, in partea vestica este marginit de Marea Egee, iar in partea estica se regaseste regiunea Milas. Coasta statiunii se intinde pe 80 de kilometri, iar orasele inconjuratoare sunt Altinkum, Yesilkent, Mavisehir, Akbük,Akköy, Yeniakköy, Milet si Priene.

Vacanta in Didim, Turcia, este recomandata mai mult familiilor, datorita zonei superbe de litoral, a varietatii localurilor si a numeroaselor facilitati pentru petrecerea timpului liber. Ajuns intr-o vacanta in Didim, Turcia, te poti rasfata la plaja sau poti vizita orase antice si adevarate minuni ale naturii, precum Lacul Bafa, un lac si o rezervatie naturala din sud-vestul Turciei, la limitele cartierului Milas din Muğla si a zonei nordice a orasului Söke, siturile istorice Miletus si Priene, Templul lui Appolo (vechi de 4000 ani), Calea Sacra si Capul Meduzei.

Iar dupa o incursiune in istoria orasului, fie optezi pentru un local linistit de pe plaja, unde sa admiri luminile oraselor invecinate, fie te avanti in viata de noapte a orasului, cu ale sale cluburi unde basul muzicii life, in special Turku (muzica turceasca folk), vibreaza pana in zorii zilei. Vacanta in Didim, Turcia, este o oaza de relaxare si explorare atat pentru familii, cat si pentru cupluri.

Rezerva acum!