INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Eforie Sud

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Eforie Sud

Eforie Sud se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei, pe fasia de litoral cuprinsa intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la 8-20 m peste nivelul marii, la 5 km distanta de Eforie Nord si la 19 km distanta de Constanta. Eforie Sud este o statiune balneara, cu baze de tratament la standarde internationale, aici aveti posibilitatea de relaxare si distractie, in statiune fiind numeroase restaurante cu specific traditional sau international, baruri, piscine, terase, cluburi de noapte, baze de agrement.
Statiunea are peste 2.500 de locuri de cazare in hoteluri si vile de categorii de 1,2,3 stele. Statiunea este recomandata indeosebi pentru cei care cauta linistea, tarife mai mici la serviciile turistice si pentru tratamente balneare. Eforie Sud se distinge printr-un promontoriu de calcar si o faleza care atinge pe alocuri 35 de metri.
Din cauza eroziunii permanente, plaja este foarte ingusta si se intinde pe o lungime de 2 km. Faleza din Eforie Sud este inalta, iar pe plaja se ajunge coborand cateva trepte.
 
Altitudine: 25 - 35 m.
Clima: Temperat-continentala cu influente maritime.
Temperatura vara: 25° C.
Temperatura iarna: 5° C.
Cel mai apropiat oras: Constanta 18 km, Bucuresti 228 km, Cluj-Napoca 695 km, Timișoara 791 km, Sibiu 523 km, Baia Mare 848 km, Oradea 853 km, Arad 826 km, Suceava 540 km.
Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 45 km.
Factori de cura: cura heliomarina, namol sapropelic, bai reci si calde, apa sulfuroasa pentru afectiuni reumatologice,
ginecologice, dermatologice.

Atractii

Experiente gastronomic la restaurantul grecesc “Taverna Santorini” , dar si cele 2 restaurante pescaresti emblematice “Pescaria lui Matei” si “Golful Pescarilor”.
Imbunatatire tonus fizic si mental la un centru SPA.
Distractie la Eforie Aqua Park.
Baie in lacul salin Techirghiol (nu trebuie sa stii sa inoti, salinitatea apei te va tine la suprafata).

Rezerva acum!