Vacante in Eforie Sud - 2020

   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota

Ofertele Europa Travel in Eforie Sud

Despre Eforie Sud

Eforie Sud se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei, pe fasia de litoral cuprinsa intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la 8-20 m peste nivelul marii, la 5 km distanta de Eforie Nord si la 19 km distanta de Constanta. Eforie Sud este o statiune balneara, cu baze de tratament la standarde internationale, aici aveti posibilitatea de relaxare si distractie, in statiune fiind numeroase restaurante cu specific traditional sau international, baruri, piscine, terase, cluburi de noapte, baze de agrement.
Statiunea are peste 2.500 de locuri de cazare in hoteluri si vile de categorii de 1,2,3 stele. Statiunea este recomandata indeosebi pentru cei care cauta linistea, tarife mai mici la serviciile turistice si pentru tratamente balneare. Eforie Sud se distinge printr-un promontoriu de calcar si o faleza care atinge pe alocuri 35 de metri.
Din cauza eroziunii permanente, plaja este foarte ingusta si se intinde pe o lungime de 2 km. Faleza din Eforie Sud este inalta, iar pe plaja se ajunge coborand cateva trepte.

Rezerva acum!