Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate este facultativa, este valabila in perioada calatoriei (2 zile - 365 zile) si va ajuta ca in cazul producerii unui eveniment asigurat, sa beneficiati de despagubire pentru cheltuielile medicale de urgenta ocazionate de accidente sau boli.Pretul asigurarii medicale este variabil in functie de tipul de asigurare (suma asigurata), de perioada asigurata (numar de zile), teritoriile acoperite si varsta asiguratului.
Asigurarea storno este facultativa si va protejeaza de plata penalitatilor in cazul in care, din diverse motive, nu mai puteti calatori, in conditiile prevazute de asiguratorul la care apelati. Pretul acesteia este de 2% din valoarea excursiei. Va recomandam sa incheiati aceasta asigurare in agentie, odata cu incheierea contractului. Se achita in afara pretului excursiei.
Asigurarea pentru bagaje este facultativa si va ajuta ca in cazul producerii unui eveniment asigurat (intarzierea, pierderea sau furtul bagajului), sa beneficiati de despagubire pentru prejudiciul creat.

Asigurarea se incheie intre turist si compania de asigurari

Rezerva acum!