INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Antalya - Lara

Ofertele Europa Travel in Antalya - Lara

Despre Antalya - Lara

O vacanta in Lara, Antalya, inseamna rasfat, relaxare si autenticitate turceasca. Situat la aproximativ 12 kilometri de centrul Antalyei, Lara este districtul orasului Antalya si totodata o locatie balneoclimaterica, marginita de Marea Mediteraneana. Impreuna cu suburbia Kundu, care apartine Antalyei, Lara formeaza zona turistica Lara-Kundu, o zona a carei denumire provine de la numele râului care o inconjoara. Regiunea este casa multor hoteluri tematice de lux, replici ale unor locuri celebre din lumea larga precum Palatul Topkapi, Venetia si Kremlin – datorita carora zona a fost poreclita „Las Vegas-ul Turciei”.

Atractii

Vacanta in Lara, Antalya, este o alegere potrivita daca iti doresti sejururi all inclusive si servicii de inalta clasa. Multe dintre hotelurile statiunii au o plaja privata si sunt amenajate cu piscine, gradini, zone de distractie si numeroase facilitati pentru copii. Ajuns intr-o vacanta in Lara, Antalya, vei descoperi ca principalul punct de atractie este Lara Beach, una dintre cele mai lungi plaje de nisip din Turcia si, totodata, gazda concursului anual de sculpturi in nisip, Sandland.

Plaja incepe la est de faleza Antalyei, imediat dupa Cascada Duden (Asagi Duden Selalesi), are nisip de culoare inchisa si este amenajata in amanunt, pentru a cuprinde toate facilitatile necesare unei vacante confortabile. Poti ajunge in Lara Beach cu masina inchiriata sau cu transportul public, din centrul orasului Antalya. De-a lungul ultimilor ani, turistii au aflat ca in vacanta in Lara, Antalya, este apreciata datorita plajelor mereu moderne, a splendorilor naturale si a cazarilor elegante de care beneficiezi indiferent de bugetul avut.

O vacanta in Lara, Antalya, iti permite sa experimentezi savoarea bucatariei autentice turcesti, relaxarea totala a spa-urilor naturale si fiorul vietii de noapte. Aici, faleza si centrele cartierelor invecinate sunt ornate cu magazine, baruri si restaurante locale, unde poti petrece pe ritmuri turcesti pâna in zorii zilei. Si daca tot ai optat pentru o vacanta in Lara, Antalya, nu rata si atractiile inconjuratoare, precum Kaleici – unde sa vizitezi Poarta lui Hadrian (Hadrian Kapisi), Turnul rosu (Hidirlik Kulesi), Turnul cu ceas (Saat Kulesi), Minaretul rupt (Kesik Minare) si numeroasele moschee, dintre care si Yivli Minare, simbolul orasului, construita in 1230 si reconstruita in 1373. De asemenea, in vacanta in Lara, Antalya, mergi si la Muzeul de Arheologie din oras, sa vezi o colectie impresionanta de artefacte, unele de peste 50.000 de ani.

Rezerva acum!