INFORMARI PENTRU CALATORIE

Shopping in Lara Beach

Mall-uri si suveniruri turcesti

Ofertele Europa Travel in Antalya - Lara

Nu te poti intoarce acasa fara sa fi facut shopping in Lara Beach. Daca vezi shoppingul ca pe un divertisment, atunci trebuie ca mergi in Lara Beach Shopping Centre, unde iti poti face cadouri scumpe precum bijuterii, sau iti poti lua rochii fancy din magazinele de tip boutique, pe care sa le etalezi in cluburile de noapte de pe plaja. De asemenea, Piata Locala, Magazinul cu Piei sau Magazinul cu suveniruri sunt perfecte pentru micile cadouri de calitate, pentru care vei fi apreciata la intoarcerea acasa.

Pentru si mai mult shopping in Lara Beach, mergi in numeroasele bazaruri - toate similare cu pietele – amenajate pe strazile cartierului, care vand tricouri, bluze, rochii, ceasuri si diferite accesorii vestimentare, precum curele, lantisoare, bratari si multe altele. Lucrurile sunt de calitate, iar preturile sunt destul de mici, in comparatie cu Romania. De asemenea, poti colinda mall-ul comercial modern Terracity Mall, amenajat cu toate magazinele internationale de designer pe care ti le-ai putea dori.

Negociaza
Cat despre bucurii personale, ca pont, iti spunem ca o sesiune de shopping in Lara Beach iti poate umple valiza cu lucruri de calitate, printre care incaltari si geci de piele, la preturi mai mult decat rezonabile. Trebuie doar sa zambesti si sa te mentii tare pe pozitie la negocieri. Tine minte, preturile afisate nu sunt niciodata cele reale. Turcii negociaza la greu si chiar stiu sa o faca. Asa ca, in timpul negocierilor, arata-te cat mai hotarata.

Ce sa cumperi
Printre autentic turcesti pe care le poti cumpara din Lara Beach sunt kilims (carpete realizate manual), plante aromatice, condimente turcesti, „Ochiul raului” si haine fake de designer. De asemenea, uita-te si la haine din piele. Sunt mult mai ieftine decat la noi si calitatea multora dintre ele este net superioara. Cu toate acestea, fii atent la calitate si, repet, negociaza la greu intrucat pretul poate scadea chiar si cu pana la 40-50% - aceasta fiind una dintre marile placeri ale unei sesiuni de shopping in Lara Beach.

Atentie!
Inainte de toate, trebuie sa stii ca exportul de antichitati sau obiecte considerate antice este strict interzis si iti poate provoca o multime de probleme. Sa nu mai spunem de amenzi... Posesia si, eventual, comercializarea lor este legala in Turcia – doar exportul este interzis. Asadar, fii in garda si nu crede pe cuvant vanzatorii care vor sa te convinga contrariul. O astfel de experienta ti-ar putea strica de tot bucuria de a face shopping in Lara Beach.

• Despre Antalya - Lara

• Baruri si restaurante in Lara, Antalya

• Atractii turistice in Lara - Antalya

• Vacante in Antalya - Lara


Rezerva acum!