×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Viata de noapte in Skiathos

Cluburi si baruri

Ofertele Europa Travel in Skiathos

Cea mai intensa zona de clubbing din Skiathos se intinde pe malul marii, din statia de autobuze, pana in cealalta parte a orasului. Nebunia incepe in jurul orei 21:00, dar cluburile devin foarte aglomerate cateva ore mai tarziu, pe la miezul noptii. Muzica si zumzetul petrecaretilor tin pana in zorii zilei, cand multi dintre acestia se racoresc in apa marii si o iau de la capat in barurile si tavernele de pe plaja. Cele mai multe baruri de cocktail sunt in vechiul port, iar preturile unei bauturi variaza intre 10-15 euro. Tocmai de aceea este bine sa profiti de ofertele „happy hour” ale dupa amiezii, cand preturile scad simtitor. Printre cele mai aglomerate baruri ale orasului sunt Venue, Seven Steps, Rock n Roll, Slip Inn, Cassablanca, Barfly si Pillows. Localurile sunt simple, curate si elegante. Singurul care iese din tipare prin decoratiuni aparte este Rock n Roll, iar cel mai apreciat bar de pe malul marii este Rooftop Bar, situat pe acoperisul unei cladiri cu vedere la mare.

Baruri renumite in Skiathos

Cele mai multe cluburi de noapte sunt concentrate pe drumul de-a lungul marii, intre statia de autobuz din Skiathos Town si pana in partea opusa a orasului. Numele cluburilor se schimba frecvent, dar printre cele mai cunoscute sunt Red Marrakesh, Remezzo, BBC, Kahlua Bar, Pure si Arena. Clubul Arena are muzica live si se afla in spatele drumului principal, iar BBC este cel mai popular si are cea mai buna atmosfera, in comparatie cu vecinele Pure si Kahlua Bar, din urmatoarea in linie. Cluburile nu percep taxe de intrare, cu exceptia Arena, motiv pentru care turistii se pot plimba intreaga noapte dintr-o locatie in cealalta. Atmosfera este modesta si codul vestimentar relaxat, slapii si pantalonii scurti constituind cea mai comuna vestimentatie. Preturile bauturilor sunt de aproximativ 3 euro un shot, 6 euro o bere si in jur de 12 euro un cocktail.

Pe langa aceasta zona centrala destinata barurilor de noapte, avem si Kentavros - un bar unic, in piata de langa muzeul Papadiamanti, deschis pana la 4 dimineata. Peretii acestuia sunt decorati cu imagini si discuri cu muzica aniilor 60-70, iar proprietarul are colectie impresionanta de blues, rock si alte stiluri muzicale. Strada Polytechniou contine o mare densitate de baruri, printre care Kazbar, Mango Bar, Admiral Benbow si Bar Destiny. Pentru meciurile de fotbal, cel mai apreciat bar este Portobello, de pe Papadiamantis, dotat cu aer conditionat si plasma. Mai sus de Papadiamantis se afla Albatross Bar iar, odata ajuns la mare, oferta incepe sa devina tot mai variata. Viata de noapte din imprejurimile orasului Skiathos este limitata. Exista petreceri ocazionale pe plaje (adesea pe plaja Banana) si cateva baruri in statiuni mari, precum barul Stamelos din Koukounaries si Ammos Beach Bar din Agia Paraskevi.

• Despre Skiathos

• Obiective turistice in Skiathos

• Plaje in insula Skiathos

• Restaurante in Skiathos

• Vacante in Skiathos


Rezerva acum!