×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Pallini Beach 4* - 1 Mai in Halkidiki - Kassandra, Grecia 2017 - transport individual

Tarife de la 96 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
PERIOADA 28.04.2017 – 01.05.2017 Early Booking
CAMERA DUBLA STANDARD CU VEDERE PARTIALA LA MARESEJUR 3 NOPTI
Loc in camera dubla standard 96 Euro

Despre hotel

Localizare: Beneficiind de o amplasare idilică pe malul mării, Pallini Beach Hotel oferă o piscină interioară impresionantă și o piscină mare cu apă dulce. Hotelul este situat la 2 km de orașul plin de viață Kallithea.

Facilitati hotel: La proprietate sunt disponibile diverse facilități sportive și mai multe localuri unde se poate lua masa. Restaurantul principal servește bufete bogate de mic dejun și cină. Barul The Sunflowers și barul Dolphin de pe plajă oferă băuturi, gustări și cocktailuri. La taverna Akrogiali, deschisă pe toată durata zilei, puteți savura mâncăruri greceşti, inclusiv peşte proaspăt şi fructe de mare. De-a lungul întregii veri, hotelul organizează seri speciale, inclusiv nopți grecești. Echipa de animatori a hotelului coordonează activități destinate special oaspeților mai tineri. Chiar vizavi de complexul de vacanță se află centrul comercial Macedonian Sun, unde veți găsi o pizzerie, o tavernă și o grădină de bere.

Facilitati camera: Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor, frigider și cutie de valori. Unele includ un living cu mobilier confortabil. Fiecare unitate de cazare beneficiază de un balcon sau de o terasă cu vedere la mare, la piscină sau la grădină.La piscină sunt disponibile gratuit umbrele de soare și șezlonguri.

Website hotel: http://www.pallini-beach.gr/en

Rezerva acum!