×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Pyrgos 2* - 1 Mai in Ouranoupolis, Grecia 2017 - transport individual

Tarife de la 91 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
PERIOADA 28.04.2017 – 01.05.2017
CAMERA DUBLA STANDARDSEJUR 3 NOPTI
Loc in dubla 91 Euro

Despre hotel

Localizare: Acest hotel se afla la 2 minute pe jos față de plajă. Hotelul Pyrgos este situat la intrarea în localitatea Ouranoupoli, pe peninsula Muntelui Athos. Oaspeții care doresc să viziteze mănăstirile sfinte, pot găsi biroul de pelerini la numai 40 de metri de hotel.

Facilitati hotel: În fiecare zi se servește un mic dejun tip bufet. Oaspeții au la dispoziție piscina exterioara, piscina pentru copii, Jacuzzi, internet wi-fi, restaurant cu autoservire, bar, bar la piscina, salon de mic dejun, snack-bar, room service, terasa/gradina, loc de depozitare a bagajelor, doctor (la cerere), lobby, receptie, fax, seif la receptive, salon de recreere cu TV, rent a car, parcare. De asemenea, se oferă parcare gratuită.

Facilitati camera: Toate camerele au fost renovate în anul 2006 și sunt complet amenajate, confortabile și spațioase,  au in dotare: frigider, aer conditionat, uscator de par, TV satelit, muzica, grup sanitar propriu si balcon. Camerele au vedere spre munte, spre piscina sau spre mare. La cerere se ofera patut de bebelus.

Website hotel: http://www.hotel-pyrgos.gr/en/

Rezerva acum!