×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Suntem #BackToAdventure! Cu reduceri de pana la 1500 euro si super premii

Toamna asta ne reintoarcem la aventura! Ne-a fost dor sa exploram intreaga lume asa cum este ea, plina de culori, obiceiuri, muzica, emotii, mancaruri delicioase, zambete si colectii de experiente. Asadar, suntem #BackToAdventure, cu reduceri de pana la 1500 euro la circuitele tale preferate, cu plecari in 2020 si 2021. Si pentru ca vrem sa te bucuri de alegerile tale si sa nu ai nicio retinere, ai GARANTIA primirii banilor inapoi in conditiile neefecturarii circuitului tau, din motive cauzate de COVID-19.
In plus, sarbatorim reintoarcerea la libertate printr-un super premiu - voucher cu reducere de 50% pentru orice circuit cu avionul din portofoliul Europa Travel. Astfel, prin achizitionarea a minim un circuit din cadrul campaniei, te inscrii automat in cursa pentru extragerea castigatorului.
Principalele oferte pentru care poti opta in aceasta toamna - iarna, daca esti gata sa reiei experientele?

Egipt - Croaziera pe Nil si Hurghada

Inca de cand am lansat acest circuit, a ramas printre preferintele turistilor nostri. Ce se poate compara cu o aventura pe urmele faraonilor, in Cairo, Alexandria, Giza, Aswan, Insula Elephantine, Kom Ombo, Edfu, Luxor, Valea, Regilor si Hurghada? Timp de 11 zile, exploram Egiptul in lung si-n lat si descoperim unele dintre cele mai importante muzee, amfiteatre, gradini si temple.
Ai reducere de 160 euro si bonus excursii la Alexandria, Valea Regilor si Muzeul de Egiptologie.

Maroc - Capitale Imperiale si aventura in desertul Sahara

Maroc este o tara sigura de vizitat, in aceasta perioada. Pentru 10 zile, programul tau de aventura include Casablanca, Marrakech, Essaouira, Ourzazate, Erfoud, Merzouga, Ifrane, Fez, Meknes si Rabat. O experienta completa, in care colectionezi amintiri de neinlocuit cu impresionantii Munti Atlas, desertul Sahara si orasele si sate incarcate de istorie si traditii.

Spania, Maroc si Gibraltar

Trei destinatii fabuloase, intr-un singur circuit de 8 zile! Pornim din Algeciras, traversam stramtoarea Gibraltar si continuam aventura pana in Rabat, Casablanca, Marrakech, Ourzazate, Fez, Tanger, Algeciras si ne intoarcem in Gibraltar si Algeciras.
Pentru aceasta tripla aventura, ai reducere de 450 euro.
Descopera mai multe pe pagina de reduceri #BackToAdventure.

Rezerva acum!