INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Belussi Beach 4* - Sejur 7 nopti Cluj Napoca - in Zakynthos, Grecia 2024 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: situat pe plaja statiunii Drosia Kipseli, la 4 kilometri de Tsilivi si la 11 kilometri de aeroport si de orasul Zakinthos.

Facilitati hotel: receptie, plaja privata, lobby, internet wi-fi in lobby si la bar, lounge cu tv satelit, restaurant cu vedere la piscina, snack bar, piscina exterioara, jacuzzi, sezlonguri si umbrele de soare, bar la piscina, zona de internet, loc de joaca pentru copii, facilitati business (fax, xerox, calculatoare), masa de biliard, masa de sah, facilitate librarie, scaun cu rotile, exchange, serviciu de taxi, parcare privata. Contra cost: servicii inchirieri auto/moto, medic de garda, serviciu prim ajutor.

Facilitati camere: tv satelit, telefon, seif, aer conditionat, mini-bar, bucatarie complet echipata, frigider, ceainic, baie cu dus sau cada, uscator de par (la cerere), serviciu zilnic de menaj, apel de trezire, schimbarea lenjeriei (2 ori/saptamana), schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile, balcon spatios cu masa si scaune - vedere spre gradina si vedere laterala la mare.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel

Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

 

Opinia turistilor

„Ne-a placut in totalitate acest loc! Servicii perfecte, mancare gustoasa si flexibilitate incredibila atunci cand ceri favoruri. Unul dintre noi are cateva alergii si bucatarul-sef a avut grija sa prepare mancarea intr-un anume fel pentru noi. Personalul minunat (toata lumea). Pleci de acolo cu amintiri frumoase.”Citeste tot articolul..
Website hotel: http://www.belussi-beach.com/

Orar de zbor

Cluj Napoca (Avram Iancu) -  Zakynthos (ZTH) 10:00 – 11:55

Zakynthos (ZTH) -  Cluj Napoca (Avram Iancu) 07:40 – 09:25

Companie: Animawings

*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile

• tarifele sunt in euro / persoana / sejur

Rezerva acum!