INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel California Beach (ADULTS ONLY) 4* - Sejur 7 nopti Cluj Napoca - in Zakynthos, Grecia 2024 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare:  Hotelul California Beacheste la 500 de metri de centrul orașului Laganas, în Zakynthos si la 20 m de plaja cu nisip.

Facilitati hotel:  Recepție, lounge - bar, televiziune prin satelit, biliard, internet & jocuri, piscina pentru copii, bar, grădină, parcare in limita locurilor disponibile, schimb valutar, închiriere auto și biciclete, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa

Facilitati camere: Unitatea de cazare dispune de un total de 67 de camere.Toate camerele sunt mobilate în mod tradițional cu 2 sau 3 paturi simple sau un pat dublu, telefon, radio, aer condiționat, baie.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel 
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Orar de zbor

Cluj Napoca (Avram Iancu) -  Zakynthos (ZTH) 10:00 – 11:55

Zakynthos (ZTH) -  Cluj Napoca (Avram Iancu) 07:40 – 09:25

Companie: Animawings

*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile

• tarifele sunt in euro / persoana / sejur

Rezerva acum!