INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Koni Village 3* - Sejur 7 nopti -Heraklion- Plecare Joi in Creta, Grecia 2024 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Koni Village este construit pe un deal, in statiunea Stalida, la 800 de metri de Plaja Stalis si de centrul statiunii, la 7 kilometri de orasul Hersonissos si la 28 de kilometri de Aeroportul International Nikos Kazantzakis.

Facilitati: receptie 24 de ore,  lobby, spatiu pentru depozitarea bagajelor, restaurant, terasa acoperita, snack bar, bar principal, cafenea, 2 piscine exterioare, o piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele, bar la piscina, mini-club, loc de joaca pentru copii, sala internet, wi-fi in zonele publice, teren de tenis, biliard, tenis de masa, darts, exchange, minimarket, parcare.

Facilitati camere: sistem self-catering, bucatarie sau chicineta, filtru cafea/ceai, patut (la cerere), aer conditionat, Tv prin satelit, telefon, radio, zona de relaxare, baie proprie (halate de baie, uscator de par si articole de toaleta gratuite), seif (contra cost).

Opinia turistilor

„Loc excelent, mancare la preturi rezonabile, foarte curat si foarte prietenos! Camerele au frigider, cuptor cu microunde, tot ce ai nevoie pentru vacanta self-catering! Sunt foarte curate si adecvate. Am mai fost aici în urma cu trei ani, cand am stat cu prietena mea 10 zile. Nu am avut nici atunci, nici acum probleme.”Citeste tot articolul..
Website hotel: http://www.konivilage.gr

Orar de zbor

Bucuresti -  Creta Heraklion 06:00 – 07:55

Creta Heraklion – Bucuresti 16:20 – 18:15

Companie: BeesAirlines

*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile

• tarifele sunt in euro / persoana / sejur

Rezerva acum!