INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Mediterraneo 4* - Sejur 7 nopti -Heraklion- Plecare Joi in Creta, Grecia 2024 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Este situat in Hersonissos, la aproximativ 600 m de plaja si la 25 km de centrul orasului Heraklion.

Facilitati camere: Camerele au vedere spre mare (majoritatea), grup sanitar propriu, uscator de par, aer conditionat, TV satelit cu programe de muzica, minibar/frigider (contra cost), seif (contra cost) si balcon sau terasa. Vilele au in plus facilitati pentru cafea/ceai. Exista 3 tipuri de camere: camera dubla standard (26 m patrati), junior suite (32 m patrati, cu un dormitor separate format din pat dublu si o camera cu 2 paturi separate; vila cu piscina proprie (55 m patrati, avand dormitor si living cu 2 paturi). In total sunt 288 spatii de cazare ( 220 de camere duble, 60 Junior Suite, 8 vile).

Facilitati hotel: restaurant, piscina, snack bar, bar la piscina, sala gimnastica, fitness, masaj, sauna, jacuzzi, hammam, acces internet, sezlonguri si umbrelute gratuit la piscina, sala de jocuri, biliard, tenis de masa, jocuri video, sala TV, teren tenis, volley, teren de joaca pentru copii, parcare.

Opinia turistilor

„Doar laude pentru acest hotel. Atat de curat, mancarea variata si bauturi intotdeauna disponibile. Tot personalul este prietenos si ai la indemanta tot ce-ti trebuie. Il voi vizita din nou! A fost un sejur fantastic!”Citeste tot articolul..
Website hotel: http://www.mediterraneohotel.gr/

Orar de zbor

Bucuresti -  Creta Heraklion 06:00 – 07:55

Creta Heraklion – Bucuresti 16:20 – 18:15

Companie: BeesAirlines

*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile

• tarifele sunt in euro / persoana / sejur

Rezerva acum!