×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Top 3 destinatii de Paste convenabile

Bulgaria

Bulgaria este renumita deja drept tara cu oferte foarte generoase, chiar mai ieftine decat in Romania. Hotelurile curate, serviciile bune cat si ospitalitatea locuitorilor atrag an de an vizita multor romani. Cele mai renumite statiuni pentru petrecerea timpului liber sunt: Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Obzor, Nessebar, Constantin si Elena, Balchik.
Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe malul Marii Negre si totodata locul unde marea se intalneste cu nisipul. Este o destinatie preferata de familii, intrucat aici se gasesc toate facilitatile necesare pentru recreerea copiilor, inclusiv gradinite si cluburi pentru copii. Combinatia inedita dintre aerul proaspat, apa curata, padurile luxuriante si vegetatia bogata fac din Albena locatia perfecta de vacanta.
Nisipurile de Aur - perla litoralului bulgaresc - si-a dobandit pe drept cuvant aceasta denumire de la finetea si frumusetea nisipului plajelor sale. Statiunea este situata in mijlocul unei vegetatii luxuriante, inconjurata de flori, stejari seculari, terase umbroase si ofera conditii perfecte pentru toate gusturile. Restaurantele de aici se adreseaza celor mai fine gusturi, posibilitatile de practicare a sporturilor nautice sunt nelimitate, iar hotelurile va asteapta cu servicii de inalta calitate.
Sunny Beach este combinatia magica dintre munte si plaja, edificii arhitecturale si parcuri interioare magnifice, fiind pe drept cuvant “oraselul perfect pentru recreere”. Posibilitatile de recreere sunt foarte vaste: circa 200 de restaurante, baruri si cafenele, night-club-uri si discoteci, practicarea sporturilor nautice, plus multe alte atractii - in functie de preferinte. Statiunea Sunny Beach este cunoscuta si sub numele de “Children Beach”, datorita conditiilor deosebite de distractie si ingrijire a copiilor.

Grecia

Grecia este combinatia ideala dintre statiuni faimoase, peisaje stancoase si plaje fermecatoare. Cine viziteaza o data Grecia, nu o va uita niciodata! Exista un amalgam de varietati aici, fiecare insula oferind un amestec de minunatii pe care nu poti sa le ratezi! Toata tara este un intins si prietenos litoral. De-a lungul fasiilor de pamant crestate, cele mai vechi civilizatii si timpuri legendare se intalnesc si convietuiesc cu tanarul mileniu. Trecutul si prezentul alterneaza, la fel ca si schimbarile de peisaj, oferind vizitatorilor experiente memorabile.
Nu trebuie sa ratati vizitarea statiunilor: Paralia, Meteora, Kastoria, Salonic, intr-un circuit de neuitat!

Turcia

Turcia este o tara a carei mostenire culturala este foarte bogata. Datorita pozitionarii sale strategice, unde se unesc cele doua continente, Turcia este un amalgam de traditii vestice si estice, descrise adesea ca fiind o punte intre cele doua civilizatii.
Oriunde ai calatori in Turcia, ti se ureaza “Hos Geldiniz”, ceea ce inseamna: venirea ta ne aduce fericire!
Pentru a te convinge de atractiile acestei tari, cat si de firea prietenoasa a acestui popor, te invitam intr-un circuit senzational ce cuprinde orasele: Ayvalik, Kusadasi, Istanbul.

SARBATORI FERICITE!

europatravel.ro

Rezerva acum!