INFORMARI PENTRU CALATORIE

Edenred
Descopera avantajele voucherelor de vacanta Edenred!
Cea mai eficienta solutie pentru cresterea productivitatii si motivarea salariatilor
Economie de 37% versus acordarea primelor de vacanta in numerar - profiti de deductibilitate si scutirea de la plata taxelor sociale
Flexibilitate si avantaje logistice: usurinta in comanda si distribuirea voucherelor de vacanta
Pot fi utilizate in cea mai variata retea de hoteluri, pensiuni si agentii de turism partenere Edenred
Sodexo
Cardul tau de vacanta Turist Pass, de la Sodexo
Cardul de vacanta de la Sodexo te duce oriunde in Romania, fie ca vrei sa te relaxezi pe malul marii, fie ca vrei sa explorezi o pestera care dateaza de mii de ani!
Voucherele de vacanta Turist Pass acopera pachetele de cazare, transportul si masa si pot fi folosite in cele mai mari agentii de turism si in mii de locatii din intreaga tara.
Up Romania
Cardul Up Vacanta este versiunea moderna si practica de acordare a primelor si indemnizatiilor de vacanta, oferindu-le colegilor nenumarate optiuni de a petrece timp de calitate, alaturi de cei dragi, in zilele de concediu. Spre deosebire de voucherele pe hartie, cardurile trebuie innoite o data la 4 ani, timp in care pot fi alimentate periodic, rapid si simplu.
Acesta poate fi folosit la plata transportului, cazarii, a meselor, a tratamentelor si a serviciilor de agrement dorite. Beneficiarii pot achizitiona produse si servicii oferite de agentii de turism, hoteluri, pensiuni si unitati de tratament balnear din Romania, cu mentiunea ca acestea trebuie sa aiba autorizatie sau licenta oferita de Autoritatea Nationala pentru Turism si sa fie afiliate retelei de parteneri Up Romania.
Up Romania SRL emite si distribuie carduri de vacanta prin autorizatia data de Ministerul Finantelor Publice si prin reglementarile date de Ordonanta nr. 8 din 2009, cu modificarile si completarile ulterioare, si de normele de aplicare aferente. Orice pachet turistic accesat cu ajutorul cardului de vacanta trebuie sa includa minimum o noapte de cazare*.

Rezerva acum!