×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Europa Travel, singurul loc unde barbatii nu platesc, iar femeile fac cinste cu vacante!

Partenerul tau de viata nu a fost niciodata in vacanta cu Europa Travel? Fa-i o surpriza de zile mari! El plateste tot timpul anului: la restaurant, la film, de 8 Martie.

Acum e randul tau sa-i faci cinste cu o vacanta!

Cumperi un sejur la soare, la mare, la plaja pentru tine si partenerul tau primeste sejurul gratis de la Europa Travel.

Conditia este ca partenerul tau de viata sa nu mai fi fost in vacanta cu Europa Travel.

Pentru a sarbatori promotia adresata barbatilor, lansam un concurs:

E simpatic, e haios, e romantic si te impresioneaza in fiecare zi? Are un hobby pentru care lasa tot? Surprinde-ne cu o poza in care el apare intr-o ipostaza simpatica.

Ce trebuie sa faci:


1. Da-ne un like pe Facebook - https://www.facebook.com/EuropaTravel

2. Posteaza pe Wall-ul (Peretele) nostru o poza si un comentariu despre partenerul tau de viata, de ce merita sa mearga impreuna cu tine in vacanta.

3. Trimite-ne un mesaj pe pagina de Facebook in care sa specifici numele complet si o adresa de e-mail valida la care te putem contacta.

4. Convinge-ti prietenii sa iti dea un like la poza + comentariul postat de tine pe Wall-ul Europa Travel; promoveaza-te prin orice mijloace - da share comentariului pe profilul tau si al cunostintelor, pe grupurile din care faci parte sau pe alte pagini.

 

Regulament concurs Europa Travel:

1. Concursul se va desfasura in perioada 25 iunie -9 iulie.

2. Castigatoarea va fi aleasa pe baza numarului de like-uri acumulate la poza si comentariu.

3. Fiecare participanta va posta pe pagina de Facebook Europa Travel o singura poza si un singur comentariu.

4. Fiecare participanta trebuie sa trimita un mesaj pe pagina de Facebook Europa Travel cu numele si o adresa de email la care pot fi contactati.

5. Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa dai Like paginii de Facebook Europa Travel - https://www.facebook.com/EuropaTravel

6. Se considera voturi like-urile obtinute la poza si comentariu; voturile oferite de persoanele care nu au dat Like paginii Europa Travel nu vor fi luate in considerare. Nu se iau in considerare decat voturile obtinute de la persoane de cetatenie romana, cu conturi de Facebook reale.

7. Fiecare poza si comentariu vor fi postate pe Wall-ul Europa Travel cu mentiunea “Pentru concurs”, impreuna cu numele participantului .

8. Concursul se adreseaza numai persoanelor peste 18 ani.

9. Voturile persoanelor care dau Like de pe conturi false (fara activitate) nu vor fi luate in considerare si vor atrage descalificarea participantului.

10. Premiul consta intr-o vacanta in Corfu pentru 2 persoane, transport cu autocarul, hotel de trei stele, regim de masa mic dejun, premiu oferit de Europa Travel

11. Premiul nu poate fi schimbat, amanat pentru o alta perioada a anului (decat cea convenita cu agentia) si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani.

12. La concurs pot participa doar persoanele aflate in tara.

13. Pentru a se promova si a obtine voturi, concurentii pot folosi orice medii - share prietenilor, postari pe diverse forumuri, comentarii, etc.

14. In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat si/sau nu va raspunde in termen de 7 zile de la stabilirea premiantilor, locul I va reveni concurentului care are cele mai multe like-uri (exceptandu-l pe primul).

15. Castigatorii vor fi anuntati in termen de 3 zile de la incheierea concursului pe pagina de Facebook Europa Travel.

Rezerva acum!