×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Mamma Mia impreuna cu Europa Travel!

Mamma Mia este, probabil, cel mai bun film care va poate inspira atunci cand va planificati o calatorie in Grecia.

Creata pe baza hiturilor ABBA, povestea este a unei fete ce urmeaza sa se casatoreasca si care nu-si doreste altceva decat sa fie condusa la altar de catre tatal sau, deziderat nu chiar asa simplu de atins, dupa cum puteti constata vizionand filmul.
Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth si ceilalti protagonisti ne fac nu numai sa fredonam impreuna melodiile celebrei trupe suedeze, ci si sa ne dorim sa vedem cu ochii nostri locurile de o frumusete cum numai Grecia poate oferi, unde au fost filmate scenele preferate.
mamma-mia

Damouchari (regiunea Pelion), insulele Skopelos si Skiathos au fost principalele locatii folosite pentru filmari, mai exact plaja Kastani, manastirea Agios Ioannis Prodromos si plaja Glisteri pe insula Skopelos precum si cateva plajecu nisip fin in Skiathos.
Tot in Skiathos gasim si portul in care cei trei tati se intalnesc pentru prima data, ca si hotelurile unde au fost gazduiti actorii si echipa de filmare: Skiathos Princess Hotel si Skiathos Palace Hotel.

Kastani Beach

Castiga cu Europa Travel o vacanta pe platourile de filmare din Mamma Mia! Intra pe www.facebook.com/EuropaTravel da Like, si, prin tragere la sorti, poti castiga o vacanta pentru 2014 pe hiturile ABBA in Skiathos!

Ce trebuie sa faci:

1. Da-ne un like pe Facebook -www.facebook.com/EuropaTravel
2. Trimite-ne un mesaj pe pagina de Facebook in care sa specifici numele complet si o adresa de e-mail valida la care te putem contacta.

Regulament concurs Mamma Mia la Europa Travel:

1. Concursul se va desfasura in perioada 2- 15 septembrie 2013.
2. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.
3. Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa dai Like paginii de Facebook Europa Travel -www.facebook.com/EuropaTravel
4. Fiecare participant trebuie sa trimita un mesaj pe pagina de Facebook Europa Travel cu numele si o adresa de e-mail la care poate fi contactat.
5. Se iau in considerare numai voturile obtinute de la persoane de cetatenie romana, cu conturi de Facebook reale.
6. Concursul se adreseaza numai persoanelor peste 18 ani.
7. Persoanele care dau Like de pe conturi false (fara activitate) nu vor fi luate in considerare si vor atrage descalificarea participantului.
8. Premiul consta intr-o vacanta in Skiathos pentru 2014.
9. Premiul nu poate fi schimbat, amanat pentru o alta perioada a anului (decat cea convenita cu agentia sau in functie de disponibilitatile momentului) si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani.
10. La concurs pot participa doar persoanele aflate in tara.
11. In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat si/sau nu va raspunde in termen de 7 zile se va face o noua tragere la sorti.
12. Castigatorul va fi anuntat in termen de 7 zile de la incheierea concursului pe pagina de like-uri Europa Travel de pe Facebook.

Rezerva acum!