×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Pe urmele lui James Bond cu Europa Travel

Taramurile din Corfu, imbracate in verde-smarald te imbie la vacanta exact in locurile pe unde au trecut actorii tai preferati din filmul For Your Eyes Only (1981) din seria Agentul 007.

Roger Moore joaca rolul Agentului 007 fiind implicat intr-un complot care il pune in situatia de a se infiltra in lumea interlopa a Greciei si a de a porni o cursa contra cronometru pentru gasirea unui dispozitiv furat, care ar putea controla o flotila de submarine britanice. Acesta ii cere ajutorul Melinei Havelock, fiica unor angajati ai Serviciului Secret Britanic, care ajunge in Insula Kanoni de langa Corfu, si impreuna participa la o petrecere de nunta in satul Bouas-Danilia apoi se retrag pe plajele Paleokastritsei - statiunea desprinsa parca dintr-o insula din Pacific.

Vei indragi golfurile dragute cu apa smarald atat de limpede incat ai inota si ai face scufundari precum actorii din film. Iahturile de lux se plimba agale pe fundalul creat de frumoasele dealuri verzi, iar plajele cu nisip si prundis te asteapta sa te bucuri de soare. Include in intinerariu si alte cadre de film precum: Palatul Achilleion si terasa sa, Fortareata Veche, Villa Sylva (cu piscina din film), dar si cazinoul din Corfu Town unde James Bond ia cina cu Kristatos, un bogat om de afaceri grec care se alatura misiunii agentului 007.



Roger Moore

Castiga cu Europa Travel o vacanta pe platourile de filmare din For Your Eyes Only !



Achilles statue Achillion Palace Corfu Greece

Da Like paginii noastre de Facebook www.facebook.com/EuropaTravel si, prin tragere la sorti, poti castiga o vacanta pentru 2014 pe urmele lui James Bond in Insula Corfu!

Concursul se desfasoara in perioada 16-22 septembrie 2013!



Ce trebuie sa faci:

1. Da-ne un like pe Facebook -www.facebook.com/EuropaTravel

2. Trimite-ne un mesaj pe pagina de Facebook in care sa specifici numele complet si o adresa de e-mail valida la care te putem contacta.

Regulament concurs Pe urmele lui James Bond cu Europa Travel:

1. Concursul se va desfasura in perioada 16-22 septembrie 2013.
2. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.
3. Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa dai Like paginii de Facebook Europa Travel -www.facebook.com/EuropaTravel
4. Fiecare participant trebuie sa trimita un mesaj pe pagina de Facebook Europa Travel cu numele si o adresa de e-mail la care poate fi contactat.
5. Se iau in considerare numai voturile obtinute de la persoane de cetatenie romana, cu conturi de Facebook reale.
6. Concursul se adreseaza numai persoanelor peste 18 ani.
7. Persoanele care dau Like de pe conturi false (fara activitate) nu vor fi luate in considerare si vor atrage descalificarea participantului.
8. Premiul consta intr-o vacanta in Corfu pentru 2014.
9. Premiul nu poate fi schimbat, amanat pentru o alta perioada a anului (decat cea convenita cu agentia sau in functie de disponibilitatile momentului) si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani.
10. La concurs pot participa doar persoanele aflate in tara.
11. In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat si/sau nu va raspunde in termen de 7 zile se va face o noua tragere la sorti.
12. Castigatorul va fi anuntat in termen de 7 zile de la incheierea concursului pe pagina de like-uri Europa Travel de pe Facebook.

Rezerva acum!