×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Distractii pe ape in Insula Thassos

Vrei distractie si adrenalina? Incearca sporturile nautice din Thassos. Scufunda-te, practica schi nautic, da-te cu parapanta, skijet-ul, bannana sau alte jucarii nautice de pe plajele Golden Beach, Pefkari, Psili Ammos, Potos sau Skala Rachoni. In Insula Thassos gasesti o varietate de sporturi natutice precum inot, scuba diving, snorkelling, wind surfing, corp surfing, caiac, banana, ski nautic, parasailing, snorkeling, hidrobiciclete, ski jet, barci de pescuit, salupe si multe alte posibilitati de navigatie. Noi te indrumam, tu alegi cum iti petreci vacanta in Thassos.

e01

Scuba diving

Thassos are unele dintre cele mai clare si mai curate ape din Marea Egee, probabil, chiar si din Marea Mediterana. Poti explora aceste ape limpezi precum cristalul, in costume de scuba diving, pentru a descoperi fauna si animalele marine. Exista scoli de scufundari cu instructori aprobati la nivel international, care ofera cursuri pentru grupuri mici si cursuri private, in Limenas, Skala Prinos, Pefkari, Potos si Astris. Pretul sesiunilor de scuba diving pornesc de la 45 de euro/ora pentru incepatori (echipament inclus in pret) si de la aproximativ 35 de euro pentru experimentati, iar pretul scade daca ai echipament propriu. Cele mai cunsocute centre de scuba diving sunt „Diver To Diver” in Pefkari, „Vasiliadis Diving” in Potos si „Popeye Diving Center” in Astris.

Yacht si veliere

Limenas, capitala insulei, detine cel mai mare port din Thassos, cu ambarcatiuni de toate dimensiunile, si facilitati moderne. Datorita acestei deschideri, in 2010 Thassos a fost punctul de plecare al Regattei Marii Egee - un concurs international anual de navigatie -gazduind si oferind in cadrul competitiei 95 de veliere. Este zona in care gasesti cele mai multe yachturi si veliere, de mari si mici dimensiuni, pe care le poti inchiria singur, daca ai permis de navigatie, sau cu echipaj. De-a lungul insulei, exista multe porturi de agrement si zone de acostare, iar facilitatile variaza in functie de zona. O astfel de excursie dureaza, de obicei, intreaga dupa-amiaza, iar pretul ei variaza in functie de dimensiunea ambarcatiunii, pornind de la 65 de euro, pentru un yacht de mici dimensiuni. Citeste mai mult aici.

Rezerva acum!