×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Top 5 destinatii paradisiace low-cost

Cine a spus ca destinatiile paradisiace sunt exorbitante, clar nu a stiut inotro sa se uite. Poti vizita locuri impresionante ale lumii cu un buget de vacanta modest, daca stii ce si unde sa cauti. Si cum sezonul de iarna este la un pas, iar mintea ne zboara la vacantele de Craciun si Revelion, am pregatit o lista cu destinatiile poaradisiace low-cost, de care ne putem bucura anul acesta, in special datorita crizei. Transportatorii si-au micsorat tarifele, hotelierii la fel, iar concurenta operatorilor de turism pare sa ne ofere numeroase avantaje. Asadar, arunca-ti o privire si spune-ne: unde ai vrea sa mergi?

Africa de Sud
Tarifele hotelurilor din Nelson Mandelas sunt cu 8% mai mici fata de anii anteriori. Iar ieftinirea se simte si la pretul activitatilor. Ajuns aici, poti merge intr-o expeditie de safari sau, pur si simplu, poti sta cu pinguinii liberi de pe Boulders Beach, din Cape Town. Insa, este pacat sa ocolesti Kruger National Park. Taxa de intrare este de 20 de dolari (14, 51 de euro), dar experienta isi merita fiecare cent. Vei da peste celebrele animale salbatice din Africa, precum soarecele elefant, testoasa leopard, furnica leu si gandacul rinocer. Ele sunt adunate laolalta intr-un parc natural tocmai pentru a impresiona turistii si le vei gasi in toate siturile de atractii din Africa de Sud. De asemenea, poti merge sa inoti sau sa practici surf sub privirile salvamarilor. In Soweto Township, in Johannesburg, poti vizita Muzeul Nelson Mandela si Muzeul Apartheid. Cat despre restaurante, ai o multime pe Vilikazi Street, cu cea mai buna mancare africana si cele mai mici preturi.

Venetia (destinatie preferata si totusi low-cost)
Desi Venetia este cunoscuta ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase din lume, tarifele si serviciile hoteliere sunt low-cost, comparativ cu alte destinatii. O noapte la un hotel de trei stele costa minimum 14 euro, iar maximum il atingi cu 80 de euro. Desi pare greu de crezut, o vacanta in Venetia este mult mai accesibila in zilele noastre, preturile hotelierilor fiind mai mici cu 7% fata de anul trecut. Iar daca tot ai ajuns acolo, viziteaza Piazza San Marco si toate marile atractii descrise prin reviste. Aerul lor antic si romantic este greu de reprodus in cuvinte.

Republica Dominicana
Pun pariu ca acum ai cascat bine ochii... Ei bine, afla ca preturile hotelurilor sunt aproape la fel ca-n Venetia. Transportul este mai costisitor. De exemplu, sa luam Plaza Real Resort - Juan Dolio. Camerele sunt dotate cu mai multe servicii pentru turisti,, iar o noapte de cazare costa 25 euro. Tine cont ca este un hotel de lux. Pentru preturi mai mici, resorturile sunt mult mai accesibile si multe au vedere panoramica spre plaje si ocean. Cat despre plimbari, trebuie sa vezi Los Haitises National Park, unde inchirierea unui caiac porneste de la 2 euro (pretul creste in functie de marimea lui), plus un ghid autorizat.

Buenos Aires
Unii il numesc „Parisul Americii de Sud”. Acest oras romantic ofera unele dintre cele mai accesibile cazari si servicii. De asemenea, este paradisul pizzei si al tangoului. Ajuns aici, poti vizita muzee (precum Muzeul de Arta Latina Americana de Buenos Aires) si alte situri istorice la pret redus. Bilete la Teatro Colon, casele de opera si balete sunt vandute la preturi rezonabile (aproximativ 4 euro), iar un tur ghidat costa 5 euro. Ti se pare mult?

Atlantic Canada
Fructe de mare aromate si o istorie bogata care te asteapta in regim low-cost. Reducerile si ofertele speciale sunt in aproape toate hotelurile din Atlantic Canada. Cu 30-35 de euro, poti petrece o noapte intr-o camera din Country Hearth Inn Atlantic City / Galloway - Galloway. De asememenea, cu un bilet de aproximativ 5 euro poti intra in Muzeul Pescarilor din Atlantic si in cheiurile sale. Vacanta aici este un adevarat rasfat si poate fi facuta in regim low-cost daca stii sa iti dramuiesti banii. Singura cheltuiala cu adevarat costisitoare este transportul cu avionul, intrucat pretul unui bilet porneste de la 700-800 de euro de persoana. In orice caz, mult mai mic fata de anii trecuti.

Rezerva acum!