×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Frumusetile Romaniei, in topuri internationale de travel

Ne-ai crede daca ti-am spune ca unele peisaje din Romania bat de departe Grecia, Italia si chiar Turcia, cu a sa Pamukkale? Probabil te uiti mirat. Multi o fac, iar vina o poarta lipsa promovarii. Romania are zeci de locuri naturale uimitoare, deloc promovate. Romania este o destinatie turistica cu mare potential, ignorata de oamenii care traiesc in ea si trecuta adesea cu vederea de straini. Este o bijuterie ascunsa plina de paduri frumoase, castele regale si munti epici. Nu o spunem noi, ci imaginile aparute pe diferite site-uri internationale de travel, precum Bored Panda, Lonely Planet, Your Amazing Places si altele.

Zeci de motive pentru care sa vizitezi Romania
Datorita istoriei sale medievale bogate, Romania are castele frumoase, intinderi mari de paduri naturale, munti impunatori cu trasee provocatoare, cascade remarcabile si, cel mai important, cea mai mare populatie de ursi bruni din Europa. Pe scurt, avem munte, mare, plaje si bogatii naturale pe care rar le gasesti pe un singur teritoriu. Bogatii pe care strainii par sa le aprecieze mai mult decat o facem noi.

Pe multe le stim din auzite, iar de altele nici n-am stiut ca exista. Cu toate acestea, intalnesc tot mai des topuri in site-uri straine in care sunt prezentate zeci de motive pentru care sa vizitezi Romania. Si toate-s bune. Asadar, sa fim mandri si... sa ne vizitam tara mai des. Avem de ce! Priveste in galeria foto.

Locuri remarcabile din Romania
Cascada Bigar Waterfall
Tunelul Iubirii
Mlastina cu muschi
Mutii Bucegi
Transfagarasan, Transilvalia
Orasul Biertan, Sibiu
Muntii Bucegi
Maramures
Ceahlau
Castelul Bran - Dracula
Campuri de floarea soarelui
Muntii Rodnei
Castelul Peles
Parcul National Retezat
Orasul Holbav, Brasov
Sighisoara
Balea Lac.

Gina Rotaru

Rezerva acum!