×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Incepe Expo Milano 2015

O vacanta in Italia 2015 iti deschide noi oportunitati de explorare si distractie. Timp de sase luni, in perioada 1 mai - 31 octombrie 2015, Italia deschide portile Expozitiei Universale „Feeding the Planet, Energy for Life”. Expozitia va avea loc la Milano, in nord-vestul centrului orasului, se va intinde pe 272 acri si se preconizeaza ca va atrage nu mai putin de 29 de miloane de turisti veniti special pentru ea, sau aflati deja intr-o vacanta in Italia.

Datorita acestui eveniment, Italia se pregateste pentru un flux major de turisti, iar cele mai multe amenajari se vor face in Milano, unde se va desfasura evenimentul. In timp ce unii turisti vor veni special la expozitie, altii vor combina excursii din alte zone ale Italiei pentru a ajunge aici, mai ales ca transportul in tara a devenit facil si destul de convenabil.

Vacanta in Italia 2015
Asadar, programeaza-ti o vacanta in Italia 2015, in orice orasel preferi, in care sa-ti planifici si cateva zile la Expo Milano 2015. Aflate la doar o jumatate de ora din Piazza del Duomo, targurile din cadrul Expo Milano 2015 pot fi usor accesate de pe autostrazi sau cu transportul public din Milanese. De asemenea, poti ajunge aici cu ajutorul unei linii feroviare de mare viteza sau cu metroul. Cat despre aeroport, Malpensa este de douazeci de minute de expozitie.

Facilitati multimedia
Anul acesta, organizatorii s-au pregatit cu chioscuri multimedia, care sa ghideze vizitatorii veniti in vacanta in Italia 2015 direct spre punctele lor de interes. Utilizatorii de smartphone isi pot chiar descarca gratuit o aplicatie Expo Milano 2015, prin intermediul careia isi pot cumpara bilete si vor putea naviga mai usor spre punctele de interes expozitiei. Aplicatia include o harta interactiva a site-ului expunere si poate trimite alerte despre evenimentele programate in zona, in functie de perioada in care se afla in vacanta in Italia si domeniile favorite.

Punctele forte ale expozitiei
Ai atat de multe de exporat in cadrul expozitiei, incat vei vrea sa-l vizitezi in fiecare zi din vacanta in Italia 2015. Aici vei gasi pavilioane concepute de arhitecti de renume, 20 de restaurante care servesc arome italiene din 20 de regiuni diferite, bucatari apreciati, evenimente culturale, distractii pentru copii si multe altele. Familiile cu copii se vor simti cu adevarat binevenite. Foody, creat de Disney Italia, este mascota evenimentului si Parcul Copiilor este dedicat pentru explorarea temei Expo „Hranirea planetei, energie pentru viata”, cu jocuri interactive.

De asemenea, se va gasi o gama variata de mancaruri intr-o zona special amenajata, concentrata pe nutritie. Copiii mai mari pot aprecia Biodiversity Park, unde pot atinge si chiar pot gusta plante crescute in sera. Pavilionul de Arte si Foods va avea loc in Palazzo della Trienala de la Milano si se va concentra pe forme vizuale, sculpturale si de mediu, care exprima lumea mancarurilor, a nutritiei si a mancatului impreuna.

Expo by Night
Deschis zilnic pana la 23:00, divertismentul Expo by Night include programe traditionale si inovatoare. Pe langa tarabe cu mancaruri, concerte si alte sprograme speciale, aici se organizeaza „Allavita!” - o productie nemaivazuta a Cirque Du Soleil, creata special pentru eveniment. Aceasta va reda turistilor aflati in vacanta in Italia, talentele a 50 de artisti italieni si internationali. Evenimentul va fi deschis intre 6 mai si 23 august 2015 si se va desfasura in Open Air Theatre, unde exista o capacitate de 11.000 de locuri.

Rezerva acum!