×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Noi vacante la 1 euro

A inceput nebunia! Mii de oferte, sute de vacante ieftine si zeci de vacante la 1 euro! Da, vezi bine. Am revenit cu vacante la 1 euro in Grecia, asa cum doar noi stim sa le facem! Ti-am pregatit o multime de surprize si reduceri de pana la 270 de euro la sejururile cu avionul in 5 insule grecesti. Asadar, daca esti dornic de vacante ieftine, indiferent ca le vrei in primavara, in vara sau in toamna, te asteptam la Targul de Turism al Romaniei 2015, de la Romexpo, in standul 17, din pavilionul C1. Suntem aici pe toata perioada targului, gata sa te indrumam spre alegerea destinatiei si a vacantei potrivite.

9 destinatii, zeci de vacante la 1 EURO!
Echipa Europa Travel te asteapta cu vacante la 1 euro in 9 destinatii ale Greciei, mai exact in Paralia Katerini, Olimpic Beach, Nei Pori, Halkidiki, Thassos, Parja, Lefkada, Skiathos si Corfu. Pe langa acestea, am lansat si sejururi cu avionul in Insulele Greciei cu reduceri de pana la 270 de euro pe camera, in destinatii de top ale Greciei: Creta, Corfu, Zakynthos si Rhodos.

12 - 15 martie 2015
Targul de Turism al Romaniei 2015 are loc intre 12 - 15 martie 2015, la Romexpo. Asadar, gandeste-te unde ai vrea sa-ti petreci urmatorul sejur, vino la Targul de Turism al Romaniei si intreaba de cele mai bune oferte ale momentului. Europa Travel, cea mai mare agentie de low-cost din Romania, te asteapta cu vacante ieftine, asa cum a facut-o in fiecare an.

De joi pana sambata, ne gasesti la Romexpo intre orele 10:00 si 18:00, iar duminica intre orele 10:00 si 16:00. Petrece-ti primavara alaturi de cea mai mare agentie de low-cost din Romania, in cat mai multe vacante ieftine! Atentie, insa. Ofertele sunt valabile pentru rezervarile efectuate si achitate integral pe perioada Targului de Turism al Romaniei, respectiv 12.03.2015 - 15.03.2015.

Rezerva acum!