×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Tururi gratuite de oras, la zborurile cu escala

Daca iti planuiesti vacanta oriunde in lume si cauti zboruri ieftine, axeaza-te pe cele cu escala. Sunt mai ieftine si, surpriza, au si mai multe beneficii. Unele aeroporturi ofera tururi de oras gratuite turistilor care au zboruri cu escale lungi. Astfel, daca te regasesti printre ei, nu vei mai fi nevoit sa astepti avionul ore in sir, ci vei putea opta pentru excursii gratuite in oras.

Iar acestea nu sunt singurele beneficii. Spre exemplu, Aeroportul Ataturk din Istanbul ofera, pe langa vizitarea obiectivelor turistice, si o masa de pranz gratuita sau o noapte de cazare la un hotel. Iata cateva dintre aeroporturile lumii care ofera tururi gratuite de oras turistilor care au zboruri cu escale lungi.

Istanbul
In Aeroportul Ataturk, turistii beneficiaza de tururi gratuite la atractiile turistice ale orasului Itanbul. Tururile pornesc din terminalele Aeroportului Ataturk, la ore diferite. Turul 1este organizat intre 9:00 si 15:00, Turul 2 are loc intre 12:00 si 18:00 si Turul 3 se desfasoara intre 9:00 si 18:00. Iar in cadrul acestora beneficiezi si de un pranz gratuit. Da, vezi bine, turcii ofera o masa gratuita, pe premisa „you're our guest”, asa cum este specificat pe site-ul aeroportului. Daca preferi, poti alege o noapte de cazare gratuita la unul dintre hotelurile oferite, insa nu vei beneficia de ambele. Ori una, ori cealalta.

Seoul
Consiliul Korean de turism ofera excursii de tranzit gratuite la Aeroportul International Incheon. Optiunile includ Incheon City Tour, Seul City Tour, turul templelor si multe altele, cu o durata intre una si cinci ore. Excursiile sunt gratuite, dar taxele de intrare la obiectivele turistice trebuie sa le achiti tu.

Taipei
In Taipei, turistii ajunsi pe aeroport primesc la prima sosire in tara o excursie gratuita de o jumatate de zi. Excursiile sunt limitate la 18 pasageri si poti alege sa te afli in grupurile de dimineata sau de dupa amiaza. Tot asa, excursia gratuita consta in vizitarea obictivelor turistice ale orasului.

Singapore
Daca ai o escala in Singapore, cu diferenta de cel putin patru ore intre zboruri, Aeroportul Changi ofera excursii gratuite a cate doua ore fiecare, in care se viziteaza atractiile orasului-stat. Alte agentii de turism si aeroporturi sugereaza excursii de tranzit, dar acestea nu sunt neaparat gratuite. Agentia de turism Hong Kong, de exemplu, sugereaza doua excursii - una pe insula Hong Kong si cealalta pe insula Lantau, pentru 85 de dolari, de persoana. Excursii similare se ofera si pe Aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok.
Gina Rotaru

Rezerva acum!