×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacanta de primavara 2015! Unde mergem?

Dupa un anotimp friguros, a venit vremea relaxarii la soare, intr-o vacanta de primavara 2015. Unde mergem? Ei bine, am facut o lista cu cateva destinatii de vacanta de primavara 2015, in care sa ne bucuram nu doar de soare si peisaje multicolore, ci si de festivaluri care sa invioreze atmosfera. Destinatii cu bucatarii delicioase, atractii turistice numeroase si preturi destul de mici, cat sa se incadreze intr-un buget, asa, ca dupa sarbatori. Pe scurt, destinatii de vacanta de primavara 2015 low-cost, asa cum v-am obisnuit.

Milano, Italia
Milano, Italia. Orasul plin de romantism care a deschis portile celebului World Expo. Cunoscut anterior ca World’s Fair, World Expo a inceput in data de 1 mai i se incheie in 31 octombrie. Iar aceasta este cea mai buna perioada de a profita de ofertele de vacanta de primavara 2015, pe care le gasesti nu doar la Europa Travel, ci si la companiile aeriene.

Expo Milan asteapta peste douazeci de milioane de vizitatori la acest eveniment, in cadrul caruia peste 140 de tari isi vor prezenta exponate noile inovatii in gastronomie, cu programeinteractive, degustari si preparate care mai de care mai inventive. Vacanta de primavar 2015 saluta, totodata, si saptamana Moda Design de la Milano, in perioada 13-19 aprilie, in cadrul caruia se afla un targ de mobilier. Asadar, ai ce vedea intr-o vacanta de primavar 2015 in Milano.

Sevilia, Spania
Dupa Sarbatoarea Pascala, mai toti strangem cureaua. Insa, vacanta de primavara 2015 in Sevilia este un real castig. La doar doua saptamani dupa Pasti, grandiosul eveniment la nivel municipal, cunoscut drept Feria de Abril, contracareaza devotamentul pentru Pasti. Este o sarbatoare de o saptamana, cand te bucuri de mancare buna, bautura, dansuri, cantece, lupte cu tauri si numeroase parade. Desi cunoscut mai degraba drept „Targul Aprilie”, anul acesta elva fi organizat in lunamai, mai exact intre 6-11mai. Asa ca ai timp berechet sa-ti programezi vacanta.

Paris, Franta
„Aprilie in Paris” a fost un cantec celebru dintr-un motiv: primavara este cu adevarat cea mai frumoasa perioada din an in care sa te bucuri de Orasul Luminilor. In luna aprilie, iIubitorii de animale sunt asteptati la redeschiderea Parcului Zoologique, dupa o renovare ce a costat 175 de milioane de dolari, menita sa recreeze habitatele naturale ale animalelor. Muzeul d'Orsay a prezentat o noua expozitie Van Gogh, in data de 11 martie, iar pe 17 mai, muzeele orasului vor fi deschise intreaga noapte si vor avea intrari gratuite, in cadrul Noptii Europene a Muzeelor.

Amsterdam, Olanda
Cand vine vorba de plante, Amsterdam este sinonim cu verdeata. Insa, de-a lungul lunii aprilie, se poate spune ca orasul are paturi intregi de lalele, narcise si zambile. Unde mai pui ca aceasta este si luna in care are loc Festivalul Tulip, la Gradinile Keukenhof. Festivalul incepe la sfarsitul lunii martie si tine pana la mijlocul lunii mai. Cu toate acestea, aprilie este cea mai buna perioada de a vedea florile in toata splendoarea lor.

Iar daca vrei ceva mai multa distractie, in 30 aprilie, ai diverstisment stratal in timpul Koninginnedag (Ziua Reginei), cand orasul sarbatoreste familia regala cu concerte si dansuri pe timpul noptii, alaturi de piete stradale si activitati pentru copii in urmatoarea zi. O luna tocmai buna pentru o vacanta de primavara 2015, petrecuta ca la carte, in regim low-cost!
Gina Rotaru

Rezerva acum!