×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Shoppingul in Amsterdam

KeizersgrachtReguliersgrachtAmsterdam

Amsterdam, capitala Olandei, este un oras preferat de tinerii plini de viata, ce doresc sa exploreze expozitiile, evenimentele sociale si culturale si festivalurile organizate aici in tot timpul anului, insa orasul are mult mai multe de oferit tuturor calatorilor ce doresc sa descopere stilul de viata olandez!

Buticurile pline de sarm ale Amsterdamului sunt pur si simplu perfecte pentru a iti oferi un rai al cumparaturilor, chiar daca ideea de shopping iti displace in viata de zi cu zi. Chiar daca esti genul care petrece o zi intreaga la cumparaturi, sau vrei doar cateva suveniruri pentru cei dragi, noi iti prezentam tot ceea trebuie sa stii despre Amsterdam si cumparaturi!

Amsterdam-streets

Vrei reduceri? Amsterdam are o multime de piete, majoritatea dintre ele fiind deschise in tot timpul saptamanii, astfel incat sa poti arunca o privire in timpul unui city-break. Recomandam sa mergi la Targul de Flori, deschis de luni pana sambata, preturile fiind foarte mici, iar florile absolut superbe, cu un miros imbietor, iar daca nu ai mers in Olanda sa iti iei flori, exista si un targ de haine second-hand, dar si multe alte lucruri la Waterlooplein.

Laura-Copy

Amatorii de suveniruri trebuie sa ajunga la Centraal. Plimba-te putin pe stradutele pietruite, iti promitem ca majoritatea magazinelor pe langa care vei trece vor fi impanzite de tot felul de suveniruri micute! Daca preferi ceva mai autentic, mergi si catre zona centrala, unde vei gasi magazine clasice, ascunse prin multimea de cafenele.

Michael-Coghlan

Vrei ceva diferit? Nu iti face griji! Amsterdamul este orasul perfect unde sa cauti. Frumusetea orasului sta in cat de aleatoriu este totul… poti sta in fata unei biserici, ascultand clopotele de dimineata, iar in urmatorul moment descoperi ca te plimbi pe strazile faimosului Red Lights District. Tot cam asa este si cu magazinele, nu vei stii niciodata ce vei gasi intr-un magazin, asa ca intra si exploreaza!

Bucura-te de city breakul in Amsterdam pe cat posibil, aventurandu-te si in zonele culturale ale orasului, descopera istoria acestuia si spune-ne si noua cateva din locurile tale preferate!

Rezerva acum!