×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

De Sfantul Valentin, mergi intr-o mini-vacanta!

Sarbatoarea Sfantului Valentin se apropie cu viteza, si daca nu esti genul de persoana care se multumeste cu un buchet de flori si o felicitare, ar trebui sa te gandesti de pe acum la o idee romantica pentru a sarbatori. Daca vrei sa faci ceva deosebit, nimic nu e mai bun ca o vacanta! Noi avem cateva recomandari:

Venetia!

VENICE

Un city break iti poate oferi atmosfera romantica pe care o doresti atunci cand alegi orasul potrivit pentru tine si persoana iubita - si ce oras este mai romantic decat Venetia, orasul indragostitilor? O plimbare cu gondola pe canalele largi, porumbeii din Piata San Marco sau un sarut sub Puntea Suspinelor sunt cadoul perfect pentru Valentine’s Day.Hotel Venezia, situat in inima orasului Mestre, la un pod distanta de orasul de pe ape, este complet renovat si locul perfect pentru o vacanta de cateva zile!

Paris!

eiffel-tower-paris-france

Nici Parisul nu se lasa mai prejos cand vine vorba de romantism. Orasul luminilor iti va oferi cele mai frumoase amintiri de Sfantul Valentin. Poti merge cu persoana iubita la o plimbare pe malul Senei, brazdat de cafenele comfortabile, luminate feeric, unde va puteti incalzi cu o ciocolata calda, sau puteti alege o terasa cu specific local, unde veti savura preparate frantuzesti insotite de un pahar de vin rosu. Turnul Eiffel domina intregul oras, iar privelistea din varful acestuia catre Arcul de Triumf sau Champs-Elysees este cu totul deosebita!Hotel Havane, asezat chiar in centrul Parisului, la doi pasi de Opera Garnier este locul perfect pentru a innopta. Hotelul este complet renovat si perfect asezat pentru acces usor catre Folies Bergere si marile magazine ale orasului.

Praga!

prague-23319-1920x1200

Pentru farmec ca-n povesti, orasul celor 100 de turnuri, Praga , te va impresiona cu frumusetile sale, cu romantismul radiat de centrul medieval si de marile bulevarde, dar si cu numeroasele biserici si poduri de epoca. Un tur cu vaporasul pe raul Vlatva poate fi incheiat cu o cina romantica la un restaurant in centru!Cat despre cazare, Hotel Ambiente, aflat chiar in centrul orasului istoric este construit in stil eclectic, combina trasaturi renascentiste si baroce, iar renovarea recenta a pastrat perfect contururile originale ale cladirii construita in secolul 19.

Roma!

 

Un tur pietonal seara si o cina la un restaurant langa fantana Trevi cu siguranta te vor face sa simti din plin magia orasului Roma. Forumul Roman, aleile din Trastevere, parcurile imense, Caffe Zodiaco si micuta strada de langa Gelateria del Teatro sunt locuri perfecte pentru asigurarea unei seri reusite, de neuitat.Hotel Contilia, pozitionat nu prea departe de Piazza Navona, Pantheon, Coloseum si Campo de’ Fiori este locatia ideala pentru un city-break de neuitat, oferindu-ti combinatia perfecta intre comfort si eleganta.

Amsterdam!

Fotolia_41650342_Subscription_XL

 

Amsterdam este unul dintre cele mai romantice orase din lume si un loc excelent pentru sarbatorirea zilei indragostitilor. De 14 februarie, mergi intr-o mini-croaziera cu vaporasul iubirii, casatoreste-te pentru o zi, plimba-te cu bicicleta pentru doua persoane, mergi la un concert de muzica clasica la Royal Concertgebouw, mergi la patinoar, vezi o comedie romantica la cinematograful Tuschinski cu scaunele „dragostei” - scanue duble, perfecte pentru o intalnire la film, sau bucura-te pur si simplu de o plimbare cu trasura pe strazile cu piatra cubica.Hotelul Ajax din centrul orasului are una dintre cele mai frumoase privelisti de unde poti admira Canalul Amstel, si se afla in apropierea celor mai cautate atractii turistice!
 

Rezerva acum!