×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cele mai bogate orase din S.U.A.

Din articolul realizat de 24/7 Wall St. rezulta ca cele mai bogate familii din America traiesc in suburbiile din partea de nord-est a tarii. 24/7 Wall St. a analizat venitul mediu pe familie din orasele cu o populatie sub 25.000 de locuitori, pentru a determina care este cel mai bogat oras din fiecare stat. Utilizand datele din U.S. Census Bureau's American Community Survey, rezultatele celor de la 24/7 Wall St. sunt foarte asemanatoare cu cel mai recent top realizat de Forbes -Most Expensive Zip Codes, in care se prezinta care sunt preturile medii pentru o casa in America. Sa vedem care sunt cele mai bogate orase din S.U.A. Urmeaza topul realizat de cei de la 24/7 Wall St.

1.Scarsdale, New York
Venitul mediu: 241,453$ Scarsdale este o suburbie din Westchester County si se afla la aproximativ o ora distanta de centru orasului Manhattan. Conform site-ului orasului, Scarsdale era proprietatea celui de-al 31 primar al New York-ului, Caleb Healthcoate. Starurile Liza Minnelli si Susan Lucci locuiesc acum in Scarsdale.

2. Short Hills, New Jersey
Venitul mediu: 235,216$ Istoricul Short Hills este unul dintre orasele care au rezistat Razboiului de Independenta si a fost numit “Cel mai bogat oras din America” in 2014, de catre revista Time Magazine.

3. Great Falls, Virginia
Venitul mediu: 229,200$ Locuitorii din acest oras se bucura de Parcul National Great Falls si au parte de peisaje minunate, cum ar fi cascada de pe raul Potomac.

4. Rolling Hills, California
Venitul mediu: 218,583$ Locuitorii din Rolling Hills nu trebuie sa caute peisaje minunate pentru vacanta, pentru ca sudul Californiei se afla pe o plaja minunata langa Pacific.

5. Travilah, Maryland
Venitul mediu: 208,421$ In Maryland locuiesc 7.000 de cetateni.

6. Winnetka, Illinois
Venitul mediu: 207,540$ Winnetka este o suburbie din Chicago, situata in partea nordica a orasului, mai sus de Lacul Michican. Orasul a fost cadru de filmare pentru mai multe filme, printre care se numara seriile “Home Alone”, “Ferris Bueller's Day Off” si “Sixteen Candles”.

7. West University Place, Texas
Venitul mediu: 207,429$ Aceasta suburbie din Houston, localizata in apropierea Universitatii Rice, reuseste sa aiba aerul unui orasel. In 2011, The Business Journals a numit acest oras ca fiind cea mai frumoasa suburbie din Sud.

8. Belle Meade, Tennessee
Venitul mediu: 202,061$ Oraselul Belle Meade gazduieste doar 2000 de locuitori, printre care se numara si una dintre personalitatile notabile din lumea politica a deceniului trecut: fostul Vicepresedinte al S.U.A. si candidatul la presedintie, Al Gore.

9. Darien, Connecticut
Venitul mediu: 199,444$ Notorietatea oraselului Darien a crescut dupa perioada Razboiului Civil, cand locuitorii New Yorkului s-au hotarat sa transforme regiunea intr-o comunitate care sa locuiasca acolo pe timp de vara. Localizat in “Gold Coast” Connecticut, orasul are multe proprietati aflate la malul marii ce ofera privelisti minunate.

10. Edgeworth, Pennsylvania
Venitul mediu: 151,250$ Orasul Edgeworth este situat pe raul Ohio si ofera peisaje foarte frumoase locuitorilor sai. Avand doar 1600 de locuitori, Edgeworth este cel mai mic oras de pe lista noastra.

Rezerva acum!