×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

A inceput Targul! Iata cele mai ieftine vacante

Gata! Am lansat ofertele! Cum astazi a inceput Targul de Turism al toamnei 2016, ne-am gandit sa va facem o surpriza si sa va bucuram ziua cu cele mai bune oferte ale momentului! Asadar, de acum, iti poti alege destinatia, pachetul care ti se potriveste si esti gata de drum! Europa Travel pregateste imbarcarea, tu trebuie doar sa hotarasti ce tip de sejururi vrei! Plaja, schi, gastronomie, circuite sau weekend-uri romantice in doi?

Ai Bulgaria de la 8 euro, Grecia de la 67 de euro + transport, Romania de la 155 ron, Turcia de la 50 de euro + transport si numeroase city break-uri cu avionul… de la 99 de euro! Mai vrei? Da, asa cum am promis, am injumatatit preturile vacantelor pentru vara 2017 in Grecia, Turcia si Bulgaria, punem la bataie transport gratuit de Revelion pe litoralul bulgaresc, te ademenim la circuite cu 35% mai ieftine si, nu in ultimul rand, iti facem weekend-urile mai aventuroase, cu numeroase oferte speciale la city break-uri! Iar daca vrei o vacanta cu avionul, Turcia este mai mult decat accesibila, oferta toamnei 2016 venind cu sejururi de 199 de euro in Antalya!

Romania… de la 155 lei!
Si circuitele devin de acum mai ieftine! In Romania, poti merge in Transfagarasan, Transalpina sau Prislop in circuite cu preturi pana in 200 ron. Cu putin peste 300 ron vizitezi Veliko Tarnovo, iar cu aproape 150 de euro mergi in Istanbul. Ofertele de Targul de Turism al toamnei 2016 privind circuitele continua cu multe alte destinatii, printre care se afla Venetia, Croatia, Parga, Grecia, Elvetia, Franta. Verifica-le pe toate, pas cu pas.
Bodrum, Kusadasi, Marmaris
Trei statiuni de pe riviera turceasca, trei oferte care sa-ti inveseleasca ziua. Pentru vara ce vine, am redus tarifele in euro cu 50%. Astfel ca, in 2017, poti pleca in Bodrum, Kusadasi sau Marmaris, profitand acum de oferte care pornesc de la 50 de euro, plus transportul in lei. Arunca o privire si alege-ti destinatia!
City break-uri cu avionul… de la 99 de euro!
Roma, Atena, Berlin, Bruxelles sau Venetia? Acum sunt si mai accesibile, chiar si cu avionul. Te poti plimba prin Roma pentru 99 de euro, poti vizita Atena cu 109 euro si poti trai romantismul Venetiei la doar 149 de euro. Iar acestea sunt doar cateva dintre ofertele lansate cu ocazia Targului de Turism al toamnei 2016. Descopera-le pe toate pe site-ul agentiei noastre. Fii primul care profita de ele!

Rezerva acum!