×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Oferte soc la Targul de Turism 2016

Reduceri de 50% la toate destinatiile Greciei, reduceri de 50% pentru vacante 2017 in Bodrum, Marmaris si Kusadasi, transport gratuit in Bulgaria... si lista poate continua cu o multime de alte oferte, lansate odata cu Targul de Turism al toamnei 2016. Da, am intrat in vria ofertelor de vacante 2017, iar preturile agentiei noastre raman in continuare cele mai mici! Lasam marketingul deoparte, am renuntat la standurile clasice de promovare si ne-am axat pe construirea celor mai bune oferte de vacante 2017 low-cost, asa cum v-am obisnuit. Asadar, stai la caldura si prinde ofertele soc ale momentului, cu doar un click! Noi dam startul marii deschideri online!

Iar daca te hotarasti sa induri frigul si sa mergi la Targul de Turism al toamnei 2016, gasesti ofertele noastre si la agentiile partenere. Profita de moment si bucura-te de cele mai ieftine vacante!

Tarife in euro, mai mici cu 50%

Vrei vacante 2017 in Grecia? Ai sejururi cu atocarul in toate destinatiile ei cu 50% mai ieftine la tariful de euro! Astfel, de anul acesta, iti poti permite nu doar o vacanta, ci doua sau trei. Greu de crezut? Atunca-ti o privire asupra noilor oferte de vacante 2017 in Corfu, Zakynthos, Lefkada, Thassos, Skiathos, Paralia, Parga, Asprovalta, Ammoudia si Kefalonia, apoi fa-ti planul de bataie! Cate vacante 2017 iti alegi?

Indragostit de Turcia? Perfect! Si aici ai 50% reducere la sejururile cu autocarul, in partea de euro a tarifului standard, iar destinatiile sunt cele de top: Bodrum, Kusadasi, Marmaris! Daca, insa, preferi avionul, oferta vine cu Antalya de la 199 euro! Iar asta nu e tot! Lista continua cu Bulgaria:

Transport gratuit in Bulgaria

Din lista ofertelor nu putea lipsi si Revelionul! Iar litoralul bulgaresc este una dintre destinatiile favorite romanilor! Astfel, anul acesta, ai transport gratuit in Bulgaria, pentru orice rezervare de cazare pe litoralul bulgaresc. Vrei si mai mult? Ei bine, intreaga vara, pe langa multe alte surprize, te bucuri si de reduceri de 50% la sejururile in Bulgaria cu transport individual, indeferent de perioada de vacanta aleasa.

Si mai multe?

Lasam loc si de suspans, pastrandu-ti bucuria de a le descoperi pe toate la lansarea ofertelor, odata cu deschiderea Targului de Turism al toamnei 2016. Pana atunci, ca plus, pregateste-te si de city-break-uri cu tarife speciale, dar si de circuite cu 35% reducere...


Rezerva acum!