×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Ce gadget-uri ar trebui sa iei cu tine in vacanta

Iti poti cheltui banii pe tot felul de gadget-uri de vacanta bizare - de la periutele de dinti cu functii Bluetooth, la prajitoare de paine care sa-ti imprime selfie-ul la micul dejun… Insa exista cateva accesorii tehnice pe care chiar ar trebui sa le iei cu tine in vacanta. Vorbim de gadget-uri pe care aproape toti ar trebui sa le avem, atat pentru confort, cat si pentru siguranta.

Headphones de calitate

Sunt gadget-uri de vacanta ideale, mai ales daca obisnuiesti sa iti inchiriezi masina, scuter sau bicicleta. Este o masura de siguranta si de confort, care te poate scapa si de amenzile rutiere. Opteaza pentru casti de calitate. Sunt confortabile si iti ofera un sunet corect.

O pereche de casti ieftine

Chiar daca ai deja o pereche frumoasa de casti, noi iti recomandam sa-ti mai iei una. Fie ca mergi in drumetii, ca stai la soare sau te plimbi cu barca, castile de inalta calitate sunt un gadget de luat in seama. In special daca esti singur in vacanta. De ce doua perechi? Pentru a nu sta cu grija lor si ca sa nu-ti para rau daca le pierzi dupa ce le-ai aruncat prin geanta. Opteaza pentru unele ieftine, dar de calitate. Bazaitul nu este tocmai o relaxare.

Un incarcator portabil de smartphone

Imagineaza-ti ca iesi pe usa stiind ca bateria smartphone-ului tau mai tine cateva minute. Iar cand esti in vacanta, asta chiar devine o problema. Evita neplacerea cu un incarcator portabil. Si daca tot iti iei, alege unul de calitate, care sa te tina timp indelungat. Indreapta-te spre companii mari precum Sonny sau Apple si citeste review-urile inainte de a face o alegere de gadget-uri de vacanta. Astfel vei avea un sejur fara surprize neplacute si cu multe albume foto si video.

Gadget-uri selfie: un bat streaming

Mijloacele de streaming, care va permit sa transmiteti continut video de pe telefon sau computer la televizor, sunt unele dintre cele mai utile gadgeturi aparute in ultimii ani. Google Chromecast a inceput aceasta tendinta, dar ar trebui sa ti cont si de Amazon Fire Stick sau Stickul Streaming Stick Roku. Ambele sunt cu telecomenzi la indemana. Fanii Apple ar putea opta pentru televizorul Apple TV, compatibil cu AirPlay, desi este mai scump decat optiunile de mai sus.

O camera foto decenta

Da, camera smartphone-ului tau este, probabil, destul de buna. Dar merita sa ai la tine si o camera digitala autonoma. Desi modelele de calitate sunt destul de scumpe, gandeste-te ca sunt o investitie pe termen lung, cu care faci fotografii profesionale. Este unul dintre cele mai cautate si cumparate gadget-uri de vacanta din ultimii ani.

Un GoPro

Cele mai recente modele GoPro Hero5 sunt aparate de fotografiat remarcabile, devenite si mai utile datorita controlului vocal. Exista o gama de GoPro mici, in forma de cub, ideale pentru vacante. Si, in ciuda dimensiunilor sale diminuante, ele dau rezultate uimitoare. Daca nu ai nevoie de cea mai recenta si cea mai calitativa imagine, modelul entry-level Hero + este o optiune excelenta. Multi spun ca Yi 4K Action, facut in China, este o alegere excelenta de gadget-uri de vacanta.

Rezerva acum!