×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Ce sa impachetezi pentru un city break

Cafenelele din Paris, magazinele din Milano, restaurantele din Londra… nimic nu este mai frumos ca un city break intr-un oras sofisticat. Indiferent ca iti faci planuri sa vizitezi fiecare muzeu din Florenta sau sa te relaxezi in Croatia, tinuta conteaza. Cine nu-si doreste sa emane frumusete si entuziasm? Iar asta se face cu ajutorul catorva piese vestimentare potrivite, care sa te intinereasca. Iata ce lucruri sa impachetezi pentru un city break.

Bagaj de city break - Plan general

Gandeste-te la ceva sic si simplu. Cauta elemente care pot fi usor asortate cu mai multe piese vestimentare, in culori care se completeaza reciproc. E greu sa dai gres cu o pereche clasica de blugi sau un pantalon negru. Acestea sunt doua piese vestimentare care iti pot schimba complet tinuta de la casual, la elegant.

Bagaj de city break - Ce este esential?

Investeste cu folos intr-o pereche de pantofi casual, care pot fi purtati la plimbarile de zi, cat si intr-un restaurant. Printre marcile renumite se afla Merrell si Clarks. Incearca-le inainte de a merge, ca sa nu te alegi cu surprize neplacute (bataturi) in timpul vacantei.

Ca femeie, nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj blugul subtire si o perece de pantaloni negri, elastici. Aceste perechi pot fi purtate in timpul plimbarilor de zi, iar noaptea devin glamour alaturi de o bluza sau un top sic. In loc clasicul rucsac, opteaza pentru o geanta cu o curea de umar groasa. Ea poate fi purtata atat pe umar, cat si in stil messenger. In plus, e prea greu de taiat pentru hoti. Pentru barbati, un blazer sau o haina de sport poate fi tot ceea ce ai nevoie pentru a merge de la un muzeu si/sau la un local seara. Poarta-l in avion pentru a salva spatiul din valiza.

Arme secrete: O pereche de esarfe colorate nu ocupa prea mult spatiu si pot transforma un tinuta banala in una fashion, de efect. De asemenea, ea ascunde faptul ca este a doua oara cand imbraci tinuta.

Siguranta in primul rand: O opritoare de usi din cauciuc poate cel mai bun prieten al unei fete intr-un oras necunoscut. Tine-l sub usa hotelului, daca nu exista nici o incuietoare de siguranta, sau sub usa unei incaperi adiacente. Astfel, usa nu se poate deschide din exterior, iar tu vei fi mult mai linistita…si mai in siguranta.

Lasa acasa: Alege pantalonii scurti sau trei sferturi in locul fustelor, oricat de torida este vremea. Sunt mult mai confortabili si sunt considerati mult mai decenti. Mai ales cand esti intr-un city break, unde vizitezi biserici sau alte structuri religioase. De asemenea, lasa acasa cel mai spectaculos ceas. Nu te supune la riscuri inutile. O regula buna pentru city break (si orice alta vacanta): daca nu vrei sa o pierzi, nu o lua cu tine.

Rezerva acum!