×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Zakynthos, insula greceasca plina de culoare

Pentru noi, vara inseamna plaja intr-o destinatie cu mult soare... grecesc sa fie! Inseamna balaceala in mare si, mai presus de toate, inseamna relaxare totala in razele soarelui. Iar cand vrei sa mai iei o pauza de la toate cele de mai sus, pornesti intr-o drumetie. Nu foarte departe, ca sa te poti intoarce rapid la lenevitul pe sezlong, cu picioarele in nisip. Pentru asta, si pentru multe altele, am ales Zakynthos. Insula Greciei care iti ofera toate posibilitatile de distractie si de relaxare intreaga vara. Daca ai fost vreodata in Zakynthos, stii clar despre ce vorbim. Daca nu, fa-o intr-un sejur ieftin. Iata cateva dintre lucrurile care te vor incanta si care te vor aduce inapoi in Zakynthos...

Zeci de culori exotice

Marea Ionica este o bijuterie, iar imbinata cu tarmurile insulei Zakynthos reiese un spectacol de culori. Zakynthos este cunoscuta ca destinatie de vacanta mai mult pentru micutele testoase Caretta-Caretta si pentru plajele sale, aflate in cele mai mari topuri ale lumii. Este o destinatie aparte, vie si colorata, de unde cu greu iti vine sa mai pleci.

Mai putin turism, mai mult farmec

Cea mai faimoasa plaja este Navagio. O plaja presarata cu nisip auriu si marginita de ape albastre exotice ale Marii Egee, de o frumusete rupta parca de realitate. Este locul vizitat anual de mii de turisti,  alaturi de celebrele Pesteri Albastre. Alte plaje mai putin cunoscute, dar care merita strabatute datorita autenticitatii lor sunt: Vassilikos, Gerakas si Spiantza. Asta petru ca, pe langa simplitatea si frumusetea naturala, acestea sunt locurile unde se reproduc testoasele de mare Caretta-Caretta.

Zakynthos Town

Iar daca ai ajuns pe insula, trebuie sa simti distractia din Zakynthos Town. Principalul oras si port si oras, marginit de mare si plin de muzee. Un loc de neratat in orice vacanta in Zakynthos, fie ca vii aici pentru cateva zile pe an, fie ca o faci constant, chiar si pe timp de iarna. Iar dupa ce ai simtit nebunia si vibratia orasului, megi in exlorarea satelor din imprejurimi. Sate grecesti, unice prin arhitectura lor, in cadrul carora traditiile si portul au fost pastrate cu drag si mandrie. Viziteaza Keri, Volimes, Maries, Katastari si Argassi. Daca ai timp, avanta-te sa descoperi cat mai multe. Intreaga insula e plina de farmec. Iar diferentele de la o zona la alta sunt de-a dreptul surprinzatoare.

Rezerva acum!