×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Antalya, statiunea ideala pentru experiente de 5*

Amplasata pe coasta Marii Mediterane, Antalya este una dintre cele mai spectaculoase destinatii turcesti de vacanta, oferind atat plaje uimitoare, cat si o incursiune interesanta in trecut. Statiune de basm, inconjurata de apele albastre si de cerul stralucitor, orasul de pe coasta de sud-vest a Turciei este locul ideal in care sa te bucuri de experiente de 5*. Te invitam sa petreci un sejur ultra all inclusive de vis la Hotel Q Premium Resort 5* din Okurcalar. Amplasat pe malul marii, cu acces direct catre plaja cu nisip fin scaldata de ape de mici adancimi, acesta este locul ideal in care sa te rasfeti. Te asteapta servicii complete si facilitati excelente, asa cum numai turcii stiu sa le ofere oaspetilor sai.

Sejur plin de activitati diverse

Resortul situat la o distanta de 35 km de Alanya, in regiunea Okurcalar, iti sta la dispozitie cu tot ce poti visa de la o vacanta in care vrei doar sa te relaxezi si sa uiti de orice griji. Poti trece de la momentele petrecute pe un sezlong la malul marii la distractie in cadrul hotelului. Cele doua piscine in aer liber, de dimensiuni impresionante, includ si doua tobogane cu apa, care te invita la aventura. Hotelul de 5* are ceva pentru fiecare, de la centrul de fitness complet utilat, ca sa te poti mentine in forma si vacanta, la un centru spa impresionant. O vizita in Turcia este incompleta daca nu te bucuri si de experienta celebrelor bai hammam. Camerele frumos decorate cu marmura te asteapta pentru o baie cu aburi, care iti aduce numeroase beneficii pentru sanatate. In afara de reducerea stresului, o caracteristica a intregului sejur, vei simti si cum pielea se curata, toxinele se elimina si muschii se relaxeaza. Aceasta experienta este completata excelent de un masaj cu maini indemanatici, care atinge si cei mai sensibili nervi.

Experiente multiculturale

Conceptul de ultra all inclusive iti aduce la Hotel Q Premium Resort 5* oportunitati deosebite de a te delecta cu numeroase preparate din diverse regiuni ale lumii. Restaurantul Topkapi aduce tot ce are mai bun gastronomia turceasca, in timp ce Restaurantul Quinta te imbie cu delicii italienesti. Preparate mexicane speciale si mancaruri cu fructe de mare te asteapta la Restaurantul Sunset. Iar cand vrei doar sa te bucuri de o bautura buna, pubul irlandez te invita la un whisky traditional. Celelalte patru puburi nu se lasa mai prejos si te invita la o bautura locala, gen raki sau o cafea turceasca.


(Sursa foto: Arhiva hotel)

De asemenea, poti profita de apropierea de statiunea Alanya, pentru a explora numeroasele atractii pe care le adaposteste. Turnul Rosu, inalt de 35 metri, ofera vederi magnifice asupra litoralului, in timp ce Castelul Bizantin este un adevarat muzeu in aer liber, care gazduieste ruine ce dateaza din secolul XIII. Pe langa plaja Cleopatra, cea mai populara din zona, se gaseste si Pestera Damlatas, a carei vizitare aduce numeroase beneficii pentru persoanele cu probleme de respiratie. Un sejur ultra all inclusive in Antalya plin de oportunitati te asteapta la preturi excelente, prin cele mai bune oferte: vezi oferta aici.

Rezerva acum!