Top peisaje instagramabile din Grecia? Iată lista de care ai nevoie

Grecia este un adevărat tărâm magic pentru vânătorii de peisaje instagramabile. Fiind un leagăn al civilizației, aceasta s-a conturat de-a lungul timpului într-o atracție turistică magnetizantă. Este o destinație perfectă pentru gurmanzi, pentru iubitorii de plaje perfecte, pentru cei care caută istorie, sau pentru cei care doresc să descopere o arhitectură deosebită.

Ceea ce este cât se poate de convingător este faptul că este o destinație pentru toate buzunarele.

Dacă vrei să planifici o vacanță în Grecia și nu știi unde să mergi, iată care sunt locurile cu cele mai instagramabile peisaje:

1. Primul pe lista de peisaje instagramabile? Santorini

Cu siguranță cunoști casele albe din Santorini, chiar dacă nu ai pășit niciodată pe această insulă. Este unul dintre reperele vizuale ale țării și este una dintre cele mai animate insule. Este o insulă în care te poți bucura din plin de liniște și îți poți încărca bateriile sau în care poți descoperi aventura, istoria și geografia incredibilă.

Iar în anul 2015, aceasta a fost desemnată ”insula de top a Europei”.

Sursă foto: Pixabay

2. Atena

Capitala Greciei este un magnet pentru toți cei care sunt pasionați de istorie. Acropolele, Portul Pireu sau Pantenonul pot face subiectul unor plimbări de neuitat. Atena este un oraș viu, în care vei descoperi extrem de multe activități interesante.

atena - peisaje instagramabile
Sursă foto: Shutterstock

3. Creta

Este o destinație preferată de un număr foarte mare de oameni. Fiind cea mai mare insulă din țară oferă tot ceea ce ți-ai putea dori într-o vacanță: Peisaje instagramabile, plaje perfecte și numeroase variante de distracție.

Sursă foto: Shutterstock

4.Meteora

Este un complex de mănăstiri unice în lume. Acestea sunt construite pe piloni din piatră naturală și conturează unul dintre cele mai interesante peisaje pe care le-ai văzut vreodată. Situată în centrul țării, zona Meteora merită o excursie de o zi, pentru poze și amintiri de neuitat.

Sursă foto: Shutterstock

5. Lefkada

Orice imagine de pe insula Lefkada este imbietoare. Este un loc cu plaje care te invită la relaxare, cu ape calde și o mulțime de peisaje interesante. O vacanță pe această insulă îți poate aduce un bronz frumos și numeroase momente pline de aventură.

Sursă foto: Shutterstock

Aceste destinații sunt doar 5 picături în uriașa mare de locuri impresionante ale Greciei. Merită, așadar, să pui această țară pe lista scurtă a destinațiilor de vacanță, iar și iar.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...


De asemenea s-ar putea sa-ti placa

Trofeul atletului grec Spyros Louis, readus în Atena

Cupa de argint câștigată de atletul grec Spyridon Louis în prima ediţie a Jocurilor Olimpice din era modernă, în 1896, a fost returnată, marți, Muzeului Acropole din Atena. Trofeul va fi expus într-o zonă accesibilă gratuit până își găsește un loc permanent în cadrul Centrului Cultural al Fundației Stavros Niarchos, clădire aflată astăzi în construcție. […]

1 Mai

Idei pentru vacanța de 1 Mai în Bulgaria: Distracție și servicii all inclusive

Mult aşteptata mini-vacanţă de 1 Mai se apropie cu paşi repezi şi încă mai este timp pentru organizarea unui sejur minunat. Imaginează-te la malul Mării Negre, în condiţii excelente de cazare, artă în care s-au specializat staţiunile bulgăreşti. Ofertele all inclusive te aşteaptă cu tot ce ţi-ai putea dori de la vacanţă, pentru întreaga familie. […]

Amsterdam

10 lucruri amuzante despre Amsterdam! Știai că…

Amsterdam. Orașul Lalelelor, orașul îndrăgostiților…orașul în care o vacanță este întotdeauna binevenită. Și cum începutul anului vine cu lipici la vacanțe pentru îndrăgostiți, Amsterdam este o opțiune bună de luată în seama. Mai ales pentru city break. Însă, înainte de a porni la drum, intră în atmosfera de vacanță, decoperind 10 lucruri amuzante și totodată […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 8 =