FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Millennium Al Barsha 4* - Paste in Dubai, Emiratele Arabe Unite 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 640 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Date de plecareTarif standard
Camera Deluxe
20.04.2022 640
21.04.2022 640
22.04.2022 790
23.04.2022 760

Servicii incluse

• Transport cursa directa Bucuresti - Dubai - Bucuresti;
• Transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
• 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel;
• Asistenta turistica in limba romana;
• Taxe de aeroport;
• Asigurare medicala si storno COVID 19.

Nu sunt incluse

• Excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• Taxa hoteliera (vezi detalii);
• Alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse.

Despre hotel

Website hotel: https://www.millenniumhotels.com/en/dubai/millennium-al-barsha/

Informatii utile

Conditi de calatorie - actualizat la 25.02.2021
Cetatenii romani pot calatori in Emiratele Arabe Unite numai cu pasaportul simplu, care trebuie sa aiba o valabilitate de minim 6 luni de la data intrarii pe teritoriul statului.
Atentie! Pasaportul temporar romanesc nu este recunoscut de autoritatile statului, iar politia de frontiera nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pasaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.
Potrivit Acordului dintre Uniunea Europeana si Emiratele Arabe Unite privind scutirea de vize de scurta sedere, intrat in vigoare la data de 6 mai 2015, cetatenii europeni, inclusiv cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare in acest stat.
Copii sub 14 ani calatoresc cu pasaport turistic individual.
Tinerii casatoriti – documentele individuale de calatorie nu trebuie sa fie cele anulate urmare a casatoriei civile!
Pentru a acoperi riscul ce tine de starea de sanatate a dvs, va recomandam sa incheiati pentru dumneavoastra politele de asigurare storno si medicale
Testarea RT-PCR Sars COV-2 in clinicile partenere la tarif preferential incepand de la 220 RON/persoana - (vezi detalii);
 
EMIRATUL ABU DHABI:
Incepand cu data de 1 februarie 2021, autoritatile emirateze au actualizat procedurile de intrare in acest emirat. Este in continuare permisa intrarea in emiratul Abu Dhabi pentru persoanele care detin un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 48 de ore anterior sosirii.
Persoanele care raman in acest emirat timp de patru zile sau mai mult trebuie sa efectueze un test PCR in ziua 4 si in ziua 8, in functie de durata sederii.
De asemenea, autoritatile emirateze permit intrarea in acest emirat pentru persoanele care detin un test DPI negativ, efectuat cu maximum 24 ore anterior sosirii. Testele DPI nu pot fi utilizate pentru a intra de doua ori consecutiv in emiratul Abu Dhabi.
Persoanele care intra in Abu Dhabi in baza unui test DPI si raman pentru mai mult de 48 de ore trebuie sa efectueze un test tip PCR in a treia zi de la intrare, precum si un alt test tip PCR in ziua 7, daca perioada de sedere este de cel putin 7 zile.
Conditiile de intrare se aplica tuturor cetatenilor si rezidentilor din Emiratele Arabe Unite, cu exceptia voluntarilor din studiile clinice de vaccinare si a persoanelor vaccinate ca parte a programelor nationale de vaccinare (stea de aur sau litera E in aplicatia Al Hosn).
Ramane in vigoare masura carantinei pentru o perioada de 10 zile pentru persoanele care sosesc din state care nu sunt incluse pe lista „verde”.
Lista verde a fost actualizata la data de 7 februarie a.c. si poate fi consultata aici Countries, regions and territories on the 'green' list | Visit Abu Dhabi. Romania nu se afla pe aceasta lista.
Persoanele care sosesc din statele incluse pe lista „verde” trebuie sa se autoizoleze pana la data primirii rezultatului negativ la testul efectuat la sosirea in Abu Dhabi (care va fi transmis in maxim 24 ore). De asemenea, aceste persoane trebuie sa efectueze un test molecular tip PCR si in ziua a 6-a, fara a intra in carantina.
In situatia in care o persoana se afla deja in Emiratele Arabe Unite de maximum 10 zile, perioada de carantina in Abu Dhabi va fi redusa cu numarul de zile in care persoana s-a aflat intr-un alt emirat. Spre exemplu: daca o persoana a fost in Dubai timp de 6 zile anterior intrarii in Abu Dhabi, trebuie sa ramana in carantina timp de 4 zile dupa sosirea in Abu Dhabi.
Toate persoanele care intra in emiratul Abu Dhabi pe cale aeriana, maritima, rutiera vor primi bratara de monitorizare a traseului – tracking bracelet, la punctul de intrare, fiind obligatorie purtarea acesteia.
Informatii utile privind calatoriile in Abu Dhabi pot fi consultate la urmatoarea pagina de internet: https://visitabudhabi.ae/en/plan-your-trip/covid-safe-travel.

Galerie foto

Rezerva acum!