INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Constance Belle Mare Plage 5* - Sejur 7 nopti - in Insula Mauritius, Mauritius 2024 - transport cu avionul

Tarife de la 3113 Euro

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Data plecăriiLoc în camera prestige
Tarif special
12.10.2024 3113 Euro
29.10.2024 3192 Euro
12.11.2024 3224 Euro
19.11.2024 3224 Euro
26.11.2024 3224 Euro
26.12.2024 4540 Euro

* Pentru alte tipuri de camere, vă rugăm să ne contactați.
** Tarifele sunt dinamice și pot suferi modificări.

Servicii incluse

  • transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti -  Mauritius si retur;
  • taxele de aeroport
  • 7 nopti de cazare si masa conform ofertei;
  • transfer aeroport-hotel- aeroport;
  • asistenta turistica;

Nu sunt incluse

  • excursiile optionale;
  • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno.

Despre hotel

Localizare: Pe coasta de est a insulei, la cea.45 km de capitala Port Louis.Complexul este amplasat pe o plaja cu nisip alb, lunga de 2 km, ce ofera conditii ideale pentru practicarea sporturilor nautice datorita recifului de corali din apropiere.

Dotari: Resortul, conceput in stil modern-elegant, este inconjurat de o gradina tropicala. Cele 4 piscine (una cu incalzire iarna) se intind de-a lungul intregului resort si va invita la relaxare. Preparate culinare de prima clasa va asteapta in restaurantul principal„La Citronelle" cu vedere frumoasa la piscina si mare, dar si in „La Spiaggia" (langa vile), cu bucatarie mediteraneana. Bucataria traditionala a Oceanului Indian este specialitatea restaurantului„Deer Hunter"in timp ce restaurantul-gourmet „Blue Penny" serveste delicii frantuzesti Haute Cuisine (cu exceptia restaurantului Citronelle, este necesara rezervare), 2 restaurante pe plaja, precum si un Club House ce tine de terenul de golf Links ofera diverse snack-uri. Cele 6 baruri reprezinta puncte de intalnire indragite in cadrul resortului. Oaspetii mai au la dispozitie un pasaj cu magazine (in fata hotelului), lounge sosire/plecare, precum si coafor. Pentru pasionatii golfului exista 2 terenuri Championship cu 18 gauri - Legend si Links. Kakoo Club dispune de un variat program de activitati pentru cei mici (4 -12 ani) si de o piscina pentru copii, cu incalzire. Clubul primeste si copii mai mici daca sunt insotiti de adulti. Serviciu babysitter la cerere (contra cost).

Camere (in total 235 camere/Suite si 21 vile): Camerele Prestige (cea.45 mp) sunt spatioase si confortabile, cu mobilier modern din lemn. Ele dispun de baie cu WC separat si dus separat, A/C, foen, minibar, filtru de cafea/ceai, seif, TV-Sat, masa de scris, zona de sedere si terasa sau balcon pe partea cu marea (vedere la mare partial obturata de vegetatie). Acces la internet, in camera prin cablu, iar in barul principal prin WiFi, fara costuri suplimentare. Junior Suites sunt mai spatioase (cea.68 mp) si dispun de dressing si zona de living.

Servicii de masa: Mic dejun de tip bufet in restaurantul principal, cina sub forma de bufet in restaurantul principal„La Citronelle" (cu diferite statii live-cooking) sau meniu fix in „Deer Hunter" (este necesara rezervare), a-la-carte contra unui cost suplimentar.

Activitati sportive induse, in limita disponibilitatii: Windsurf, ski nautic, caiac, wake-boards, excursii cu barca cu podea de sticla, laser sailing, Hobie Cats, snorkeling, hidrobiciclete, 4 terenuri de tenis cu nocturna (rachete de inchiriat, mingi contra cost), tenis de masa, minigolf, boccia, centru de fitness, cursuri de aerobic si yoga, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, gimnastica in apa, Green Fees pentru cele 2 terenuri de golf cu 18 gauri (ind. Golf Cart pentru terenul Links, echipament contra cost).

Contra cost: Scufundari (PADI/CMAS), navigare cu catamaranul, pescuit in larg, biciclete, tenis, cursuri de golf si windsurf, kitesurf, para- sailing (in apropiere), precum si proceduri in „Le Spa de Constance"si „Shiseido Spa".

Orar de zbor

Bucuresti (Otopeni) -  Mauritius 21:20 – 13:05(+1)

Mauritius – Bucuresti 20:35 – 14:55 (+1)

Companie: Turkish Airlines

*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile

• tarifele sunt in euro / persoana / sejur

Rezerva acum!