INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hilton Mauritius Resort & Spa 5* - Sejur 7 nopti - in Insula Mauritius, Mauritius 2024 - transport cu avionul

Tarife de la 2473 Euro

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Data plecăriiLoc în camera dubla deluxe
Tarif special
12.10.2024 2473 Euro
29.10.2024 2473 Euro
12.11.2024 2473 Euro
19.11.2024 2473 Euro
26.11.2024 2473 Euro
26.12.2024 3521 Euro

* Pentru alte tipuri de camere, vă rugăm să ne contactați.
** Tarifele sunt dinamice și pot suferi modificări.

Servicii incluse

  • transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti -  Mauritius si retur;
  • taxele de aeroport
  • 7 nopti de cazare si masa conform ofertei;
  • transfer aeroport-hotel- aeroport;
  • asistenta turistica;

Nu sunt incluse

  • excursiile optionale;
  • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno.

Despre hotel

Localizare: Resortul este amplasat pe coasta de vest a insulei, direct pe o minunata plaja. Distanta pana in centrul statiunii Flic en Flac este de cca. 3 km. Timpul de transfer de la aeroport este de cca. 1 ora.

Dotari: Vastul resort este integrat intr-o frumoasa gradina si este compus din cladiri pe 1 sau 2 niveluri. Restaurantul principal ofera o bucatarie excelenta. In restaurantul de pe plaja, „Les Coquillages”, sunt oferite la pranz fructe de mare si specialitati locale. Delicii culinare thailandeze va asteapta seara in restaurantul „Ginger Thai”, cu un romantic pavilion Thai. In „Melanzane” veti fi rasfatati de catre bucatarul-sef cu delicatese din bucataria internationala. „Aqua Bar”, amplasat la piscina, si „Vista Bar” fac parte integranta din acelasi resort. Relaxarea si odihna sunt oferite de frumoasa zona rezervata piscinelor, cu lagune, muzica subacvatica, jacuzzi, cascade si bazin pentru copii (sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de baie la piscina si pe plaja fara costuri suplimentare). Oferta complexului hotelier este completata de un boutique, un magazin cu suveniruri, bijuterie, Spa cu salon de infrumusetare si coafor, precum si de spectacole seara. Cei mici au la dispozitie un Kids-Club pentru varste cuprinse intre 4 - 12 ani.

Camere: Cele 175 de camere Standard-Deluxe au o suprafata de 43 mp, sunt orientate spre mare si decorate cu mult bun-gust in nuante calde de nisip si lemn si cu mobilier din ratan. Dotarea include o baie cu dus separat si cada, WC, foehn, A/C si ventilator de tavan, televiziune prin satelit, DVD player, seif, telefon, acces la Internet WiFi (contra cost), fier/masa de calcat, minibar, espressor, precum si balcon sau terasa. Cele 8 Junior Suiten au o suprafata de 61 mp, sunt echipate similar si localizate direct pe plaja.

Servicii de masa: Demipensiune cu mic dejun si cina de tip bufet sau, ocazional, sub forma de meniu in restaurantul principal sau  contra cost - in alte restaurante ale complexului. Pensiunea completa include si pranzul.

Activitati sportive incluse: 3 terenuri de tenis (sintetice, cu nocturna), putting green, windsurf, caiac, water-ski, hidrobiciclete, echipament snorkeling, barca cu fund de sticla, centru fitness, sauna, hammam.

Contra cost: Un teren de golf cu 18 gauri, la o distanta de cca. 30 minute. Scufundari (PADI), pescuit in apa adanca, mountain-bike, navigatie cu catamaran, masaje si proceduri in centrul Spa excelent echipat.

Orar de zbor

Bucuresti (Otopeni) -  Mauritius 21:20 – 13:05(+1)

Mauritius – Bucuresti 20:35 – 14:55 (+1)

Companie: Turkish Airlines

*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile

• tarifele sunt in euro / persoana / sejur

Rezerva acum!