INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Grand Mirage Resort and Thalasso 5* - Sejur 9 nopti - Revelion in Bali, Indonezia 2025 - transport cu avionul

Tarife de la 2459 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Data plecăriiLoc în camera dublă Premier garden view
Tarif special
29.12.2024 2459 Euro

* Pentru alte tipuri de camere, vă rugăm să ne contactați.
** Tarifele sunt dinamice și pot suferi modificări.

Servicii incluse

  • Transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti (Otopeni)  -  Bali (Denpasar) si retur;
  • Taxele de aeroport: 95 EUR/ persoana (obligatorii);
  • 9 nopti de cazare si masa conform ofertei;
  • Transfer aeroport-hotel- aeroport;
  • Asistenta turistica;

Nu sunt incluse

  • Excursiile optionale;
  • Cina festiva de revelion;
  • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno.
  • Taxa de viza 35 EUR/36 USD, se va obtine pe aeroportul Denpasar’ on-line sau la sediul Ambasadei Indoneziei la Bucuresti

Despre hotel

Localizare: Grand Mirage Resort & Thalasso Bali este situat chiar langa apele cristaline din Tanjung Benoa. De la complex se poate ajunge cu masina in 6 minute la Centrul Comercial Bali Collection din Nusa Dua si in aproximativ 10 minute de mers cu masina la Clubul de Golf Național din Bali. Portul Benoa se afla la o calatorie de 16 minute cu masina, iar la Aeroportul Internațional Ngurah Rai se poate ajunge in 20 de minute, ambele fiind accesibile pe un drum cu taxa.
Facilitati hotel: Acces Wi-Fi disponibil gratuit in toate zonele proprietații, piscina in aer liber. Oaspeții se pot bucura de un centru de fitness, club pentru copii, facilitați de karaoke, servicii de transfer, teren de tenis, tenis de masa si biliard, toate disponibile gratuit. De asemenea, complexul are recepție cu program nonstop, serviciu de concierge, schimb valutar si birou de turism. La un cost suplimentar, complexul ofera servicii de spalatorie si curațatorie chimica, babysitting, facilitați de banchet/intalniri, precum si facilitați de gratar. Opțiunile de luat masa de la Grand Mirage includ restaurante cu bufet si a la carte, un bar si un snack bar.
Facilitati camere: Camerele amenajate frumos de la Grand Mirage Resort & Thalasso Bali au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zona de relaxare, cutie de valori, minibar si baie privata cu dus, cada, articole de toaleta gratuite, papuci si halate de baie. De asemenea, camerele ofera balcon cu vedere la ocean sau la gradina.
Website hotel: https://www.grandmirage.com/

Orar de zbor

Bucuresti (Otopeni) -  Doha 10:00 – 15:30

Doha – Denpasar (Bali) 17:30 – 08:10 (+1)

 

Bali (Denpasar) – Doha  00:10 – 05:00

Doha – Bucuresti (Otopeni) 09:10 – 13:20

 

Companie:  Qatar Airways

*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile

• tarifele sunt in euro / persoana / sejur

Rezerva acum!