Hotel Contessina 3* - Tsilivi
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Contessina?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Contessina 3*

Localizare: Hotelul Contessina este situat in Tsilivi, intr-o locatie rurala si aproape de plaja Tsilivi, Platia Solomou si Solomos Square. Punctele de interes din apropiere includ, de asemenea, Biserica Sf. Dionisios si Agios Dhionysios.

Facilitati hotel: Hotelul Contessina este format dintr-un complex de 3 cladiri, care inconjoara piscina hotelului. Hotelul Contessina are multe servicii oferite, cum ar fi o receptie 24 de ore, salon TV, biblioteca, camera de bagaje, snack bar, bar licentiat, sala de mese, loc de joaca pentru copii, jocuri arcade si zona de internet. Hotel Contessina dispune de un bar la piscina si un lounge. Facilitatile de agrement includ o piscina in aer liber si o piscina pentru copii. Parcarea este gratuita. Facilitatile de proprietate suplimentare includ o biblioteca si schimb valutar.

Facilitati camere: Se compune din 90 de camere complet echipate, curate si moderne, cu paturi twin sau duble, aer conditionat, frigider, TV, telefon, seif, baie proprie si balcon privat.Serviciul de menaj este disponibil zilnic.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel 
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://www.contessinahotel.com
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!