Cazare Hotel Athos 3* - Vacanta in Lefkada, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 27 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
CAMERA DUBLA STANDARD01.10 – 17.1016.09 – 30.0926.06 – 20.0721.07 – 31.07
21.08 – 31.08
01.08 – 20.0801.09 – 15.09
Loc in camera dubla 27 34 46 53 60 39
Copil cu virsta 0 – 5.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Numar minim de nopti 3 5 5 7 7 7

Despre hotel

Localizare: situat la 400 de metri de plaja Nidri, la 17 kilometri de Lefkada Town si la 32 de kilometri de aeroport. Hotelul are propriul ponton unde oaspetii isi pot acosta gratuit barcile (oricand) si iahturile (de marti pana vineri).

Facilitati hotel: receptie, seif, cafenea, restaurant pentru nefumatori si fumatori, piscina exterioara, piscina pentru copii, jacuzzi, hidormasaj, internet wireless, serviciu inchirieri biciclete, spalatorie, parcare gratuita.

Facilitati camera: aer conditionat, incalzire, telefon, tv satelit sau cablu, seif, mini-bar, internet wi-fi gratuit, baie, uscator de par, balcon.

Website hotel: http://www.athoshotel.com/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!